Bakso karo saus bir

Bakso karo saus bir

Bakso kanthi saus bir sing disiyapake saiki dipanggang ing oven lan dadi pasugatan sing apik kanggo kabeh kulawarga.

Lemon mousse

Aku ora ngerti apa sampeyan seneng mousse lemon seger kaya aku, nanging kanggo wong-wong sing ...

Omelet Cod lan peterseli

Omelet iwak kod lan peterseli sing enak iki biasane dipangan paling ora sepisan wulan kanggo mangan ing omahku. Ing…

Pitik jeruk nipis

Resep saiki dirancang khusus kanggo sing seneng fitness lan binaraga sing butuh mangan ...

Rebus pitik karo sayuran lan jamur

Rebus pitik karo sayuran lan jamur

Kita rebus rebusan pitik nganggo sayuran lan jamur. Rebus sing sederhana nanging enak, cocog kanggo kabeh kulawarga. Apa sampeyan bisa nyoba karo kita? 

Nasi pitik disigar

Dina iki resep sing meh disenengi kabeh wong, kenapa? Amarga rong bahan utamane, yaiku ...

Kue keju kanthi sentuhan manchego

Halo Zampabloggers (utawa ati-ati tanggal iki)! Dina iki aku nggawa resep sing sampurna kanggo gawe manis nedha bengi Valentine sing romantis ...

Lamb karo mrico lan kentang

Resep-resep daging domba minangka bahan utama yaiku "ditresnani" amarga "ditolak". Napa kita ngomong kaya ngono? ...

Millefeuille nganggo krim kopi

Millefeuille nganggo krim kopi

Tanpa rumit banget, dina iki kita nggawe millefeuille sing diisi karo krim kopi. Panganan panganan cuci mulut sing angel, ora angel, supaya ngejutake wong-wong sing ana ing omah.

Whiting masak karo kentang

Aku kelingan yen pisanan mangan panganan iki yaiku nalika isih cilik (umure udakara pitung utawa wolung taun) ing omah ...

Burger bayam karo bawang

Burger bayam karo bawang

Apa sampeyan wis nyoba burger bayem? Dina iki, sampeyan menehi saran resep karo bayem lan pitik; alternatif kanggo daging tradisional.

Sarapan buah sing sehat

Mungkin amarga ana ing antarane resolusi kanggo taun anyar iki utawa bisa uga amarga ana ing urip ...

Tumis Pasta karo Brokoli

Sepiring pasta kurang saka 300 kalori? Pasta tumis karo brokoli iki minangka panganan enak sing kudu sampeyan lebokake ing panganan perawatan

Risotto pitik lan tomat

Risotto pitik lan tomat

Risotto pitik lan tomat iki nduweni warna lan rasa sing apik banget, uga tekstur sing alus lan krem.

Duduh kaldu rusak

Resep dina iki cocog kanggo musim salju: Duduh Pitik lan Duduh Sayuran. Isine mung sawetara kalori, nanging isine kaya sup sing biasa.

Cemilan timun pedhes

Ora ana klub sing luwih sehat tinimbang klub timun. Kanthi cemilan timun pedhes khusus kanggo panganan, sampeyan bakal bisa nemokake cara nyenengi sentuhan panas

Sup iwak

Sup iwak

Kita nuduhake sampeyan carane nggawe sup iwak nganggo udang lan kerang; wiwitan sing becik kanggo pahargyan kulawarga sabanjure.

Lamb karo tanduran Provencal

Muga-muga sampeyan seneng resep iki kanggo domba karo ramuan Provencal. Lamb minangka daging kanthi roso istimewa. Apa sampeyan seneng?

Coleslaw kalori kurang

Resep kurang saka 300 kalori kanggo entuk tokoh sawise preinan? Coba coleslaw kalori kurang enak iki. Enak

Pitik menyang bir

Ayam bir iki bakal nyenengake saben wong saben taun. Piring sing enak banget saos saka kacang almond lan bir.

Endhog kuning endhog

Resep dina iki enak nougat kuning telur sing enak dipangan kanthi saksine: godaan minimalis.

Omelet cemara

Apa sampeyan wis nyoba omelet cemar? Resep sing cocog kanggo nggawe tapas lan pinchos sadurunge panganan utama.

Gobis masak

Resep saiki kanggo sendok: Gobis masak. Panganan sing akeh nutrisi, dudu amarga saka pitik lan kubis, nanging uga amarga goo sing ana.

Sup galet Thailand

Natal iki kita teka banget lan njupuk versi salah sawijining taplak meja Natal paling klasik kanthi sentuhan gabungan: 'Sup galet Thailand'

Merk kembang kol kanthi pesto

Merk kembang kol pesto iki minangka pilihan gourmet sing sampurna kanggo nedha bengi karo kanca vegan utawa kanca daging cilik

Scallops saos saffron

Scallops saos saffron

Kita nuduhake sampeyan carane nggawe kerang nganggo saffron, sajian sing enak kanggo Natal iki.

Rebus kentang karo daging

Apa sampeyan seneng rebus kentang karo daging iki? Biasane minangka salah sawijining resep wildcard ing kabeh omah.

Cemilan woh

Camilan woh iki sehat, sederhana lan 100% alami. Wenehake panganan sehat ing awak sing asor lemak lan gula olahan. Sampeyan bakal sok dong mirsani bedane.

Bakso domba Turki

Temokake langkah demi langkah saka salah sawijining sajian gastronomi Turki sing paling khas: meatloaf domba Turki (kofte domba). Enak

Dodo pitik karo krim

Yen sampeyan nyoba susu pitik krim sing enak iki, sampeyan ora bakal mangan kanthi cara liya. Dheweke jus lan saos krimane rasane entheng.

Franka Coca lan Cherrys

Aja lali resep sederhana iki kanggo coca de frankfurt lan ceri sing sampurna kanggo cemilan karo kanca utawa piknik

Kue Basque karo kayu manis

Kanggo kue Basque sing sugih karo kayu manis! Enak banget, gampang digawe lan bahan-bahan sing dibutuhake mung sithik. Cocog banget kanggo cemilan lan sarapan!

Steak sing dihias karo sayuran

Steak sing dihias karo sayuran

Kita nuduhake sampeyan carane nggawe dekorasi sayuran sing gampang kanggo ngiringi daging lan iwak kanthi cara sing sehat.

Flan keju lan susu kental

Flan keju lan susu kental

Flan minangka panganan cuci mulut sing misuwur banget. Dina iki kita nggawe versi krim keju lan susu kental sing lembut lan lembut.

Zucchini lan puree kentang

Zucchini lan puree kentang bisa dadi nedha bengi sing sehat utawa kursus pertama sing ideal kanggo wong sing lagi diet lan pengin ngurus garis kasebut.

Sega panggang

Kepiye nyiyapake nasi panggang ing wektu rekaman?. Coba resep sing apik iki lan nikmati kaya kurcaci, mengko olahraga sampeyan.

Kacang putih mateng

Resep dina iki minangka rebus kacang putih sing apik kanggo dina kadhemen sing sepisanan. Apa sampeyan rumangsa?

Sirloin diiseni kentang panggang

Apa sampeyan nyiyapake sirloin sing sugih iki sing diisi kentang panggang? Enak banget, kalebu daging lan kentang sing sugih banget, minangka iringan sing paling apik.

Kue mascarpone lan kue coklat

Kue mascarpone lan kue coklat

Kue keju mascarpone kanthi coklat iki gampang digawe, becik diwiwiti ing restoran lan diwenehi sarapan, cemilan utawa panganan cuci mulut.

Ubi jalar sayuran

Apa sampeyan seneng kentang panggang? Hei, sugeng rawuh. Ayo goleki sing paling angel kanthi ubi sayur iki, yaiku rasa sehat sing bisa njeblug.

Gulung anis

Gulungan anise buatan tangan iki cocog kanggo tanggal kaya Natal utawa Paskah. Resep tradisional 100%.

Kari Chickpea lan bayem

Kanggo rasa, kari. Sayuran iki cocog kanggo kabeh jinis weteng. Aja diapusi, kari ayam lan bayam iki kanggo kabeh wong.

Pulley Huelva

Pulley Huelva iki digawe saka susu. Iki minangka panganan tradisional sing wis diwulang saka generasi ke generasi. Coba cobanen!

Bakul pitik lan bawang

Kepiye carane dadi kaya Gusti Allah yen diajak mangan ing omah? Coba resep pitik lan leek sing gampang.

Kue coklat loro

Kue coklat loro

Kue coklat loro iki digawe saka kue sing rada lembab minangka alas lan es krim. Cocog kanggo penyayang coklat.

Panggang gilthead wedam

Panggang gilthead garang kanggo wong-wong sing luwih wegah mangan daging (lan saiki) ... Piring sing gampang, mung sawetara bahan lan siap udakara setengah jam

Cumi ing saosipun

Cumi ing saus, resep sing sampurna kanggo tapa utawa kursus kaping pindho. Sampeyan bisa ngiringi kentang panggang utawa goreng.

Kue spons kanthi lapisan coklat

Kue spons kanthi lapisan coklat

Kue kanthi lapisan coklat iki minangka godaan minangka cemilan utawa panganan cuci mulut kanggo kabeh sing seneng coklat peteng.

Padi

Apa puding beras minangka panganan penutup tradisional lan tukang sing sampeyan ngerti? Enak tenan!

Salad nasi

Kanggo nedha bengi sing cocok kanggo sing melu panganan hypocaloric, disaranake salad nasi karo sayuran.

Jajan pedesaan

Temokake resep krim, kanthi kepribadian lan nuansa kanthi ricotta lan kue zucchini, sing sukses banget kanggo pesta lan mangan.

Bubur kordovan

Bubur kordovan digawe nganggo banyu, cocog kanggo panganan cuci mulut sawise nedha awan lan nedha bengi. Makanan penutup tradisional Andalusia.

Apple suci

Yen sampeyan pengin ngejutake tamu kanthi panganan pencuci mulut sing cepet lan cepet, aja lali langkah demi langkah saka apel suci iki.

Burger sandwich

Hamburger ing sandwich pitik utawa daging sapi bisa dadi salah sawijining panganan paling sugeh, sehat lan kreatif sing bisa dimasak. Wenehi imajinasi!

Kriket saka godhok

Kroket saka rebusan biasane resep ibu sing paling sugeh ... Meh kabeh duwe bahan sing padha nanging ora ana rasa sing padha karo liyane.

Beetroot klambi

Bit nganggo klambi: cuka apel, papak, mrica ireng, minyak zaitun lan uyah ... Salad sing warna lan beda!

Kembang kol pedhes tumis karo kacang almond

Kepiye cara nggawe sajian sing menehi saran banget tanpa nambah daging utawa iwak? Coba keajaiban kembang kol pedhes iki tumis karo kacang almond. Sampeyan bakal berhalusinasi

Pancake udang

Apa sampeyan seneng omelet udang? Enak banget! Sampeyan bisa mangan kanggo nedha bengi utawa minangka pamula cilik nalika mangan awan.

Biskuit kacang almond

Kue kacang almond krasan, yen wis dipanggang, bakal wangi kabeh omah kanthi aroma sing enak.

Loin ing saus jamur

Loin saus jamur, sajian campuran sing apik sing wis disedhiyakake karo endhog goreng. Entuk roti banjur dicelupake!

Tequeños keju

Tequeños keju

Teh utawa driji keju minangka cemilan sing misuwur banget ing Venezuela lan Kolombia.

Kerang ing cangkang karo sayuran cincang

Kerang ing cangkang karo sayuran cincang: Panganan panganan laut sing bakal populer banget yen digunakake kanggo miwiti cemilan sadurunge nedha awan utawa nedha bengi.

Kerang au gratin

Yen sampeyan golek resep sing beda, protein sing akeh lan kurang kalori, aja ragu-ragu, coba kerang iki gratin

pizza vegetarian

80% pizza vegetarian: meh kabeh bahane kalebu sayuran, mula pizza iki bisa dadi panganan sing sehat, sehat lan kurang kalori.

Rebus puding ireng

Temokake nilai nutrisi sosis getih kanthi godhok puding ireng sing apik iki, sampurna kanggo atlet utawa penyandang anemia

Murcian cauldron kanggo pamula

Kepiye rasane musim panas? Bisa uga kagum saka watu Murcian iki kanggo para pamula. Tangane Eyang kanggo kanthong siswa sampeyan.

Rebus kentang karo iwak sotong

Dina iki kita wis nyiyapake rebus kentang karo cuttlefish, salah sawijine panganan khas Huelva, uga kacang buncis kanthi cuttlefish.

Daging lan sega

Beras karo daging, sajian sendok sing ideal dina-dina nalika panase ora akeh banget lan musim gugur wiwit katon.

Kompot apel karo kayu manis

Kompot apel karo kayu manis

Kompot apel minangka panganan cuci mulut tradisional kanggo panganan gastronomi. Rasane manis karo kayu manis.

Seafood salpicón

Seafood salpicón: sajian khas musim panas, ora mung ing wilayah pesisir.

Wortel panggang madu

Wortel panggang madu

Wortel panggang karo mentega lan madu minangka hiasan kanggo iwak lan daging, sanajan bisa uga dipangan dhewe minangka sajian.

Carpaccio nanas karo madu lan kismis

Carpaccio nanas karo madu lan kismis

Carpaccio nanas kanthi madu lan kismis minangka panganan cuci mulut sing apik, sumilir lan entheng, kanggo ngadhepi musim panas sing paling panas.

Kue coklat jus

Kue coklat jus, sing cocog kanggo panganan cuci mulut, sarapan lan cemilan. Warung kopi karo kue coklat sing enak iki. Sampeyan bakal kesengsem!

Salad kembang kol

Salad kembang kol, sugih, sehat lan migunani banget kanggo awak, amarga sifat-sifat akeh bahan kasebut.

Nyokot Nocilla

Sandwich nocilla, cocog kanggo cemilan, sarapan utawa karo kopi sawise mangan. Enak tenan!

Taco ayam

Taco ayam sing enak karo sayuran lan saus panas bisa dadi nedha bengi khusus kanggo dituduhake karo kanca. Apa sampeyan nulis?

Pastry lan pistachio puff jajanan

Ora kabeh panganan cuci mulut kudu dadi senjata sing bisa ngrusak kalori. Kue-kue peach lan pistachio puff iki, kanthi ukuran sing tepat, minangka keajaiban

Goreng endhog karo pitik karo jamur

Pitik iki sing dibungkus jamur ing anggur bakal nyenengake kabeh wong. Iki minangka panganan sing sampeyan ora bakal gagal lan sampeyan bakal diarani "ratu" utawa "raja" ing pawon.

Kacang ijo kanthi bagna cauda

Kacang ijo kanthi bagna cauda

Dina iki, kita menehi cara sing gampang lan cepet kanggo mangan kacang ijo; nganggo kentang, endhog rebus lan bagna cauda

Jack Daniels Iga

Resep sing enak lan gampang banget kanggo entuk iga asli Jack Daniels, enak banget lan lembut.

Salad chickpea lan waluh

Resep salad enak lan bergizi tanpa salad utawa tomat? Salad chickpea lan squash iki minangka pilihan musim panas sing ideal

Krim zucchini

Krim zucchini: kanggo dadi panganan sing adhem lan sajian panas. Enak lan sehat banget!

Steak Rusia «atomataos»

Resep enak kanggo "atomataos" steak Rusia kanthi sentuhan jahe sampurna kanggo ngisi tupper perjalanan menyang pantai, deso utawa gunung.

Panggang ayam lan sayuran

Panggang lan sayuran panggang, sajian sing gampang digawe lan butuh wektu sithik kanggo nyiyapake. Sampeyan mung butuh oven, pitik lan sayuran sing akeh.

Cauliflower lan bruskus couscous

Yen sampeyan butuh papan urip kanggo detoksifikasi saka berlebihan "chiringuito" musim panas iki, couscous kembang kol lan brokoli iki sing sampeyan butuhake

Lentil Kanthi Sayuran

Lentil karo sayuran: sajian sing akeh wesi nanging ora cukup kalori kaya lentil sing biasa direndhem.

Cumi nganggo bawang

Cumi nganggo bawang

Kita nuduhake sampeyan carane nggawe bawang cumi-cumi, sajian tradisional gastronomi kita.

Wit klapa

Wit klapa

Puffy palmeritas jajanan minangka cemilan manis sing gampang banget kanggo nyiyapake sing akeh topping. Dina iki kita nuduhake sampeyan carane nggawe klapa.

Alpukat lan pime jeruk

Saliyane sumber serat, kalium, thiamine, riboflavin, asam folat lan vitamin B-6, E lan K sing apik, alpukat lan jeruk nipis iki luar biasa

Pari bolognese

Nasi bolognese: Panganan sing sugeh, kanthi roso istimewa lan yen sampeyan nambahake keju Parmesan bakal luwih enak.

Klapa gazpacho

Resep gazpacho klapa sing nyegerake lan ngagetake iki bakal ngilangi rutinitas salad musim panas iki lan bakal malih dadi "alechugado".

Sirloin ing saus wortel

Sirloin ing saus wortel: sajian unik sing bakal nglegakake lan nyenengake kabeh pengunjung ing omah, wiwit saka paling gedhe nganti sing paling cilik.

Turki susu karo apel panggang

Resep susu kalkun sing enak lan jus nganggo apel panggang sing sampurna kanggo dipangan adhem utawa anget. Solusi sing sampurna kanggo panganan musim panas

Kacang ijo lan krim zucchini

Kacang ijo lan krim zucchini

Krim sayuran kaya iki, kanthi kacang ijo lan zucchini, minangka panganan sing entheng lan sehat; uga sampurna kanggo ngenalake sayuran kanggo bocah cilik.

Mousse lemon cepet

Mousse lemon cepet karo biskuit

Mousse mousse karo biskuit iki minangka panganan cuci mulut sing nyenengake, uga enak lan gampang digawe, sing cocog kanggo pamula!

Salad negara

Salad negara iki saliyane gampang digawe iku enak. Apa sampeyan wis ngerti bahan khusus? Tacoos Ham!

Salad campuran

Ngarep-arep menyang musim panas, kita menehi resep sing entheng, sehat lan paling penting, sing dikarepake kanthi panas iki: salad campuran.

Moussaka kanggo pamula

Lebokake gastronomi Yunani sing apik karo moussaka sing enak iki kanggo pamula. Kaya lasagna

Dodo pitik papak ireng

Dodo pitik karo bawang putih ireng: daging sing duwe roso sing enak lan mung sithik lemu, sing cocog kanggo diet.

Persik panggang karo es krim

Persik panggang karo es krim

Resep persik panggang karo es krim iki gampang lan cepet. Panganan cuci mulut woh sing nyenengake kanggo musim panas iki.

Gratin salmon karo ara lan kentang

Yen sampeyan nggoleki panganan sing mateng ing cangkem lan rasane ora kepenak masak, coba gaweni gratin salmon iki nganggo ara lan kentang.

Zucchini Parmesan

Zucchini karo parmesan iki minangka trik sampurna kanggo weteng yen sampeyan lagi diet. Kayane sampeyan lagi ngicipi piring macaroni sing enak!

Salad segara

Salad segara

Salad segara iki dikombinasikake ing amben salad, udang, tongkat kepiting lan bonito ing minyak. Seger lan entheng kanggo musim panas.

Tombol Diisi Nutella

Cookie iki cocog kanggo penyayang coklat. Tombol sing diisi nutella iki duwe roti cekak lan kakao paling apik.

Bar jeruk utawa irisan

Irisan utawa bar jeruk nipis

Irisan utawa bar jeruk nipis minangka panganan cuci mulut sing ideal kanggo taun iki amarga sentuhan asam lan nyenengake. Dheweke uga gampang disiapake.

Saus chimichurri sing enak

Konco saben sajian daging sing apik mesthi ana klamben sing apik, lan saus chimichurri sing enak iki apotheosis saka saos alam semesta.

Seafood paella

Resep saiki yaiku paella panganan laut sing enak lan enak. Sampeyan ora kudu ing Valencia kanggo mangan paella sing enak!

Tortilla kentang karo trikatuka

Omelet cilik karo bawang minangka salah sawijining resep gastronomi Spanyol sing paling misuwur ing njaba negara kita. Rasane ora bisa diselehake.

Bayam nganggo ham

Dina iki kita nyiyapake bayem sing enak kanthi ham. Apa sampeyan duwe whatsapp Popeye?

Cangkir yoghurt lan peach

Cangkir yoghurt nganggo persik

Piala Dingin Peach Yogurt iki gampang digawe cepet; panganan cuci mulut sing entheng lan nyegerake kanggo ngrampungake panganan musim panas.

Ikan teri ing cuka

Ikan teri ing cukà: Cocog kanggo tanggal panas iki. A tapa saka iwak teri acar diiringi bir kadhemen, rasa seneng murni!

Brokoli tumis karo kacang cemara

Kepiye nyiyapake sajian sing enak, sehat lan kebak urip sajrone 15 menit? Coba resep enak iki kanggo brokoli tumis karo kacang cemara. Keajaiban sing diberkahi

Iga babi karo bir

Salah sawijining panganan daging panggang paling apik sing ana ing kene bisa uga resep Iga Pork Pork. Gampang lan enak.

Sorbet Stroberi

Sorbet Stroberi

Stroberi sorbet minangka proposal sing apik saiki yen panas njaluk panganan panganan cuci mulut sing adhem. Apa sampeyan wani nyoba? Gampang banget digawe.

Avocado panggang sing renyah

Kanthi bahan lan wektu sing luwih sithik tinimbang mbayangno sampeyan bakal entuk tapa sing paling cocog kanggo restoran ing wayahe: Avocado panggang Crispy

Kue coklat gawean

Kue coklat krasan: enak kanggo panganan cuci mulut lan cemilan, gampang digawe.

Salad alpukat Stroberi

Salad stroberi lan alpukat karo vinaigrette kacang pinus iki sing digoleki yen sampeyan butuh sajian seger, sugih, kurang warna lan cepet digawe.

Piranti arab

Picadillo Arab rebus iki minangka pajeg (gampang) kanggo Kefta Arab khas, ya, diadaptasi karo kathok sing digawe ing Spanyol. Gampang, enak lan sehat.

Kacang jembar wiji karo cuttlefish

Kacang polong wiji karo cuttlefish, sajian khas saka Huelva. Yen kanggo panganan cuci mulut sampeyan wis nambah stroberi saka Palos de la Frontera, sampeyan ora bakal sangsi manawa bakal wareg.

Quek leek, pir lan gorgonzola

Yen sampeyan penggemar tart gurih, sampeyan ora bakal lali karo macem-macem quiche loraine: leek, pir lan gorgonzola quiche

Beras Karo Ayam lan Sayuran

Beras Karo Ayam lan Sayuran

Dina iki kita masak nasi karo pitik lan sayuran, klasik saka pawon sing sampurna kanggo panganan kabeh kulawarga.

Jamur lan godhog kacang putih

Rebus jamur lan kacang putih iki minangka bahan sing pas kanggo sayuran sing golek protein lan rasa sing asli lan ora bisa dilalekake.

Bakso karo kentang

Bakso karo Kripik: sajian unik sing bakal menehi sampeyan wareg lan rasa ing cangkeme. Enak tenan!

Salmon nganggo klambi alpukat lan ceri

Kanthi resep iki kanggo salmon kanthi alpukat lan klamben ceri, sampeyan nyawiji bagean gedhe saka panganan sing dianggep anti-kanker ing sajian sing padha.

wafel

wafel

Wafel manis iki bisa disedhiyakake minangka sarapan, cemilan utawa panganan cuci mulut sing diiringi woh, krim, madu, karamel utawa es krim.

Salad pasta

Salad pasta karo sayuran, endhog rebus lan keju parut. Enak lan nyenengake!

Salad campuran karo panganan laut

Salad campuran karo panganan segara: jagung legi, wortel parut, endhog rebus, salad es, delicacies segara lan mayonnaise ringan, bahan-bahane.

Jajan krasan

Kue krasan sing enak kanggo cemilan. Paling apik yaiku rasa lemon!

Kue wortel

Dina iki, sampeyan menehi resep kue wortel, resep sehat kanggo awak.

Salad chickpea anget

Salad chickpea sing anget iki minangka cara sing apik kanggo ngurus garis kanthi cara sing sehat lan imbang, uga enak

Marmitako kanggo pamula

Sepiring tuna empuk, lebur-ing-tutuk, tuna lengkap lan nutrisi sing enak? Resep marmitako pamula iki sing sampeyan butuhake.

Chorizo ​​carbonara

Temokake iringan pasta sing paling enak karo resep saos carbonara chorizo ​​sing dirancang dening Jamie Oliver lan diadaptasi menyang kulkas umum

Daging panggang nganggo jeruk nipis

Kepiye sampeyan entuk tutuk sing leleh ing cangkem? Kanthi apik, sabar lan oven. Resep iki kanggo domba panggang kanthi jeruk nipis minangka conto sing sampurna

Meringue nggresah

Resep mendesah Meringue: sampeyan mung butuh rong bahan, putih lan endhog.

Roti cekak kanthi frosting

Roti cekak kanthi frosting

Mantecado de Avilés minangka bagean saka "bollu", hadiah sing diwenehake para simbah baptis kanggo putrine ing dina Minggu Paskah.

Cod rebusan, khusus Paskah

La Virgen, keajaiban sup cod, khusus kanggo Paskah. Nyilih nawakake permata gastronomi kaya resep sing enak lan lengkap banget.

Lentil krasan

Lentil krasan minangka salah sawijining panganan tradisional ing Spanyol. Tanggal apa sing luwih becik ditindakake tinimbang ing Paskah?

Remuk Cordoba

Migas Cordoba, apa ana panganan sing luwih tradisional? Bisa uga ya: bubur sawetara, nanging dina liya.

Madeleine Lemon

Madeleine Lemon

Madeleines minangka biskuit cilik bentuk cangkang sing asale saka Prancis. Rasane alus lan alus banget kayata sarapan utawa cemilan.

Daging sapi bunder karo Porto

Daging sapi bunder karo Porto

Babak daging sapi ing saus Porto minangka panganan sing apik kanggo kompromi apa wae. Sampeyan bisa nyiyapake sadurunge.

Kacang lan pistachio sing renyah

Ora preduli sampeyan ngombe kopi sajrone awan, tanpa sarapan ora ana energi. Crunch Peanut Pistachio Crunch iki bisa dadi karahayon sing nyenengake.

Koka bawang karamel

Kaping pirang-pirang sampeyan ngadhepi kulkas kosong ing dina pungkasan ing wulan kasebut? Resep koka bawang karamel iki minangka karahayon sampeyan

Tuna ravioli karo saos Neapolitan

Tuna ravioli karo saos Neapolitan

Saus neapolitan minangka iringan sing apik kanggo pasta apa wae. Sederhana lan digawe nganggo bahan umum, nambah roso lan warna ing sajian kasebut.

Kari iwak ijo

Ana urip ngluwihi kari pitik lan kentang goreng. Minangka bukti iki, resep kari iwak ijo sing enak lan sederhana iki.

Lengen gipsi coklat

Lengan gipsi coklat, cocog kanggo cemilan. Bakal nyenengake kabeh wong ing omah, wiwit bocah nganti diwasa.

Sate ayam kari nanas

Pilih resep sederhana kanggo kari ayam lan tusuk sate nanas amarga iki minangka langkah pertama sing sampurna kanggo target operasi bikini sing diwedeni.

Omelet lan daging babi lan apel

Omelet lan daging babi lan apel? "Omelette Spanyol" teka karo pesaing sing misuwur. Juicier, fluffier lan luwih cepet. Coba wae

Suflé Omelet kanthi jamur lan jamur

Omelet soufflé jamur lan jamur

Omelette soufflé jamur lan jamur iki sing diusulake dening Lorraine Pascale ing salah sawijining bukune nduweni rasa alus sing bakal ngejutake sampeyan.

Fabada kanggo pamula

Resep rebus kacang sing gampang banget kanggo para pamula minangka cara paling apik kanggo katergantungan tupper ibu lan penyalahgunaan kaleng ing pucuk!

Brownie coklat Coklat

Coklat coklat coklat sing enak disiapake mung 3 menit. Sugih, legi, kanggo sing duwe untu sing manis.

Ikan goreng goreng Majorcan

Resep iki kanggo cutfishfish Majorcan sing digoreng, cocog banget kanggo bocah amarga meh ora ana sayuran. Iki resep tradisional lan gampang banget

Jajan roti

Resep kue roti iki gampang banget kanggo digawe lan ngemot bahan sing terjangkau sing bisa ditrapake kanggo kabeh wong. Siap siyap?

Jajan mug coklat

Jajan mug coklat

Kue cangkir coklat minangka cupcakes cepet sing bisa sampeyan siyap sajrone limang menit nganggo mikrondon. We saiki coklat.

Bakso wiski

Bakso wiski iki bisa dadi panganan sing khas kanggo nutrisi sing akeh. Resep sing sederhana nanging lengkap banget.

Sosis ayam karo bawang ing anggur

Sithik bahan sing dibutuhake kanggo nggawe resep iki kanggo sosis pitik kanthi bawang ing anggur. Dheweke metu jus banget lan sugih. Tes?

Krim krasan

Kanthi resep crepe krasan iki, tamu bakal luwih pengin: enak lan sentuhan asin sing cocog kanggo kabeh jinis restoran.

Salad nasi campuran

Dina iki kita nggawa salad beras campuran. Resep sing entheng lan sehat. Kanthi sawetara sayuran lan sawetara beras, kita duwe piring.

Pancake kentang

Pancake kentang

Ing artikel iki, kita ngusulake wiwitan sing gampang banget kanggo Dina Valentine. Resep gampang adhedhasar kentang kanggo ngejutake pasangan sampeyan.

Pai apel

Pie apel krasan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe pai apel sing enak kanggo cemilan bocah. Ing kasus iki dadi cemilan ulang taun bapakku.

Kopi mousse kanthi krim kocok

Kopi mousse kanthi krim kocok

Mose kopi kanthi krim lan kakao minangka proposal sing apik kanggo panganan cuci mulut nalika nedha awan utawa nedha bengi Valentine sabanjure.

Kue kuwalik oranye

Kue kuwalik oranye

Kue oranye kuwalik iki digawe nganggo woh mangsan sing paling apik kanggo sarapan manis utawa panganan cuci mulut

Roti integral

Roti integral

Roti iris whreealeal bisa digawe gampang lan ngidini kita menikmati roti panggang lan roti isi.

Tuna lan kroket wortel

Tuna lan kroket wortel

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe tuna lan kroket wortel kanggo bocah cilik sing ana ing omah. Gagasan sing apik kanggo nyoba perkara anyar.

Jajan Santiago

Jajan Santiago

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe salah sawijining kue tradisional ing gastronomi Spanyol, kue Santiago, asli saka Galicia.

Tebu coklat

Tebu coklat

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe cemilan sing enak kanggo bocah, sawetara tebu coklat sing enak kanggo nglegakake keluwen ing wayah sore.

Kue teh coklat

Kue teh coklat

Kue-kue teh dicelup coklat iki sampurna kanggo ngiringi teh utawa kopi ing wayah sore.

Puree sayur sewu

Puree sayur sewu

Ing artikel iki, kita mulang supaya sampeyan bisa nglawan kilo ekstra kanthi puree kaya rasa sayuran lan akeh. Cocog kanggo nedha bengi lan kanggo bocah.

Rebus kentang nganggo pitik lan nasi

Rebus kentang nganggo pitik lan nasi

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe rebus kentang sing enak karo pitik lan nasi, saet kanggo dina adhem nalika mbutuhake rebus sendok sing apik.

Krako udang lan jamur

Krako udang lan jamur

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep khas kroket adhedhasar udang lan jamur, sing cocog kanggo nedha bengi bocah cilik.

Panna cotta

Resep panacota (panna cotta)

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan cara nggawe resep sederhana kanggo panganan cuci mulut khas Italia sing khas. Panacota utawa susu masak minangka panganan cuci mulut.

Sup minestrone

Sup minestrone

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe salah siji sup paling tradisional ing donya, sup minestrone. Kebak energi lan sayuran kanggo panganan.

Wiji terong lan keju

Sate terong lan keju

Sate keju aubergine lan obat iki nggawe panganan sing apik. Dheweke disajekake seger lan isih panas.

Puff jajanan lan welut krim

Puff jajanan lan welut krim

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe panganan cuci mulut sing paling tradisional ing kabeh toko jajanan ing Spanyol, sawetara kue-kue puff lan krim eclair sing enak.

Nougat mousse

Jijona nougat mousse

Mousse Jijona nougat iki nyedhiyakake sampeyan cara liya kanggo ngicipi panganan cuci mulut minangka khas Natal iki kaya almond lan madu nougat

Kroket Turki

Kroket Turki

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe kroket kalkun sing enak kanggo bocah. Resep sing apik kanggo Natal iki kanggo bocah cilik.

Vanilla Kipfers

Vanilla Kipferls

Kipferl minangka spontan hazelnut lan vanilla sing asale saka Austria khas banget kanggo Natal ing sawetara negara. Gampang ditindakake, dheweke menang kanthi istirahat.

Panggang ham isi iwak segara

Iga panggang diisi karo ham Serrano

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake apa sing bisa dadi sajian sing apik banget kanggo musim Natal iki, iwak segara panggang sing diisi karo ham sing legi.

Nougat Coklat Enak

Nougat Coklat Enak

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe coklat nougat sing renyah, panganan enak nalika Natal kanggo mangan lan mangan ing tanggal kasebut.

Cod karo apel

Casserole cod karo apel

Casserole cod karo saus apel iki minangka proposal sing apik kanggo perayaan Natal sing bakal teka. Enak, cepet lan gampang.

Sup papak

Sup papak

Ing artikel iki, sampeyan menehi sup papak sing sugih banget kanggo wengi Natal, resep sing murah lan cepet supaya sampeyan ora mbuwang-mbuwang wektu masak.

Rebus sephardic

Rebus daging sapi sephardic

Rebus daging sapi Sephardic iki duwe saus succulent sing nggabungake aroma legi lan pedhes. Nduwe kauntungan; bisa nyiyapake sadurunge

Rebus Chickpea karo bayem

Chickpeas karo bayem

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe rebus kacang ayam sing enak. Piring sing legi banget sing bakal ngisi energi lan anget saka adhem.

Humickus Chickpea

Humickus Chickpea

Ing bagean iki, kita mulang babagan carane njupuk kauntungan saka sawetara sisa-sisa cah ayu saka sawetara masak. Hidangan hummus sing sugih lan tradisional banget.

Tapin sing diiseni

Diisi lan au gratin tapine

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep sugih kanggo tapine boneka daging. Panganan sing legi kanggo ngrasakake kabeh kulawarga.

Ravioli bayam

Ravioli bayam nganggo piring lasagna

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe raviolia bayem sing gampang lan cepet kanthi piring lasagna sing gampang. Resep sing cepet lan enak.