Pancake gedhang lan gandum

Pancake gedhang lan gandum

Pancake banana lan oatmeal sing dakkarepake saiki dadi sarapan akhir minggu sing apik, diiringi woh-wohan sing seger

Stroberi Flan

Floberi stroberi, panganan pencuci mulut sing enak lan sederhana kanthi kabeh rasa stroberi. Cara sing enak kanggo mangan stroberi. Tanpa oven.

Roti pir kanthi anggur putih

Roti pir kanthi anggur putih

Resep kanggo pir sing dibumbui nganggo anggur putih sing disiapake saiki bakal ngrebut sampeyan kanggo rasa lan kanggo ...

Peach cobbler karo es krim

Peach cobbler karo es krim

Cobbler minangka panganan cuci mulut asli Amerika kanthi pangkal buah lan topping spons sing disuguhake es krim. Coba wae!

Es krim lan pelem es krim

Dina iki, kita menehi resep sing sehat lan sehat sing bakal dadi panganan cuci mulut lan cemilan: es krim lan mangga es krim.

Cod salad karo oranye

Cod salad karo oranye, resep seger sing kebak rasa, sing bisa disiyapake minangka wiwitan, yaiku panganan sing lengkap lan gampang banget.

Alpukat diiseni tuna

Alpukat diiseni tuna

Resep sing diwenehake, alpukat diiseni tuna ing minyak, gampang banget kanggo nyiyapake lan dadi starter utawa kursus kaping loro.

Jajan spons oranye

Kue oranye kanthi kripik coklat, sehat banget amarga isine jus jeruk lan kue sing legi lan jus banget.

Sup melon adhem nganggo ham

Sup melon lan ham ham adhem, cara liyane kanggo mangan woh-wohan, sajian sing sehat lan sederhana kanggo disiapake. Wiwitan sing enak kanggo musim panas. Sampeyan bakal seneng !!

Kue yogurt nganggo woh-wohan

Kue yoghurt kanthi woh-wohan, entheng lan ora rumit, bisa disiyapake nganggo woh-wohan sing paling disenengi, yaiku panganan cuci mulut sing sehat banget.

Sirup ceri lan rum

Sirup ceri lan rum

Sirup ceri lan rum sirup iki cocok kanggo panganan cuci mulut utawa kue sing disenengi. Uga asile ...

Kue spons karo ceri

Kue sing lembut lan jus karo ceri, sugeh kanggo sarapan utawa cemilan, kebak vitamin, kanthi woh-wohan sing luwih sehat, sampeyan bakal seneng.

Apel panggang karo keju

Apel panggang karo keju keju Ayo dadi paling sugih ing jagad iki, apel panggang lan cheesecake! Sing…

Persik runtuh

Persik runtuh

Crumb peach minangka proposal sing apik kanggo panganan penutup musiman. Bisa disajikake dhewe utawa nganggo es krim lan / utawa panganan sing adhem banget.

Jingga oranye

Jingga oranye

Jeruk Candied Ora ana sing dakkarepake kajaba kue bolu krasan sing ditutupi jeruk permen. Mergo ...

strawberry crumb

Stroberi rusak

Croberi Stroberi Asal saka kue manis sing cepet lan gampang iki saka Inggris. Pisanan aku ...

Senggol stroberi krasan

Senggol stroberi krasan

Jam stroberi krasan Kadhangkala kita mung nggunakake macet kanggo roti panggang utawa padha. Nanging macet akeh ...

Sarapan buah sing sehat

Mungkin amarga ana ing antarane resolusi kanggo taun anyar iki utawa bisa uga amarga ana ing urip ...

Cemilan woh

Camilan woh iki sehat, sederhana lan 100% alami. Wenehake panganan sehat ing awak sing asor lemak lan gula olahan. Sampeyan bakal sok dong mirsani bedane.

Apple suci

Yen sampeyan pengin ngejutake tamu kanthi panganan pencuci mulut sing cepet lan cepet, aja lali langkah demi langkah saka apel suci iki.

Kompot apel karo kayu manis

Kompot apel karo kayu manis

Kompot apel minangka panganan cuci mulut tradisional kanggo panganan gastronomi. Rasane manis karo kayu manis.

Carpaccio nanas karo madu lan kismis

Carpaccio nanas karo madu lan kismis

Carpaccio nanas kanthi madu lan kismis minangka panganan cuci mulut sing apik, sumilir lan entheng, kanggo ngadhepi musim panas sing paling panas.

Pastry lan pistachio puff jajanan

Ora kabeh panganan cuci mulut kudu dadi senjata sing bisa ngrusak kalori. Kue-kue peach lan pistachio puff iki, kanthi ukuran sing tepat, minangka keajaiban

Turki susu karo apel panggang

Resep susu kalkun sing enak lan jus nganggo apel panggang sing sampurna kanggo dipangan adhem utawa anget. Solusi sing sampurna kanggo panganan musim panas

Persik panggang karo es krim

Persik panggang karo es krim

Resep persik panggang karo es krim iki gampang lan cepet. Panganan cuci mulut woh sing nyenengake kanggo musim panas iki.

Gratin salmon karo ara lan kentang

Yen sampeyan nggoleki panganan sing mateng ing cangkem lan rasane ora kepenak masak, coba gaweni gratin salmon iki nganggo ara lan kentang.

Bar jeruk utawa irisan

Irisan utawa bar jeruk nipis

Irisan utawa bar jeruk nipis minangka panganan cuci mulut sing ideal kanggo taun iki amarga sentuhan asam lan nyenengake. Dheweke uga gampang disiapake.

Cangkir yoghurt lan peach

Cangkir yoghurt nganggo persik

Piala Dingin Peach Yogurt iki gampang digawe cepet; panganan cuci mulut sing entheng lan nyegerake kanggo ngrampungake panganan musim panas.

Sate ayam kari nanas

Pilih resep sederhana kanggo kari ayam lan tusuk sate nanas amarga iki minangka langkah pertama sing sampurna kanggo target operasi bikini sing diwedeni.

Kue kuwalik oranye

Kue kuwalik oranye

Kue oranye kuwalik iki digawe nganggo woh mangsan sing paling apik kanggo sarapan manis utawa panganan cuci mulut

Cod karo apel

Casserole cod karo apel

Casserole cod karo saus apel iki minangka proposal sing apik kanggo perayaan Natal sing bakal teka. Enak, cepet lan gampang.

Pai woh

Pai woh

Ing artikel iki, kita nyiyapake panganan cuci mulut kue woh sing istimewa banget kanggo bocah, mula bakal gampang ngenalake babagan asupan woh-wohan.

Quince manis

Pasta quince krasan

Pasta quince krasan angel banget nanging gampang digawe. Rasane enak karo keju utawa roti.

Melon panggang karo kenari

Melon panggang karo kenari

Kita nuduhake sampeyan cara liyane kanggo nyedhiyakake melon minangka panganan cuci mulut; Panggang lan diiringi krim lan kenari.

Pir lan coklat hancur

Pir lan coklat hancur

Rusak pir lan coklat iki gampang disiyapake. Panganan panganan cuci mulut panas sing enak sing bisa digabung karo es krim utawa yoghurt.

Es krim gedhang lan klapa

Panganan cuci mulut beku karo pisang lan yogurt klapa, resep resep pisang lan es krim klapa kanggo musim panas. Bakal rasane enak!

resep-resep-kanggo-ceri-semangka-aprikot-smoothie

Ceri, semangka lan aprikot

Resep ceri, semangka lan aprikot sing enak lan nyenengake. Ayo ndeleng langkah demi langkah kanggo nikmati panganan enak iki.

resep-resep-kanggo-goreng-pisang-karo-karamel

Pisang goreng kanthi karamel

Preparasi kanthi rasa legi, gedhang goreng kanthi karamel. Ayo ndeleng langkah demi langkah kanggo ngrasakake panganan sing enak.

Stroberi milkshake

Stroberi milkshake

Smoothie Stroberi, resep smoothie sing gampang nganggo woh-wohan alami. Bocah-bocah seneng resep iki sing ora ngerti woh-wohan lan sayuran sing luwih tuwa!

Salad buah karo jus apel

Salad buah karo jus apel

Salad buah karo jus apel, cemilan sing apik. Resep salad buah iki duwe akeh vitamin lan kontribusi sing apik

resep resep saka fillet ayam karo saus stroberi

Isi Ayam karo Saus Madroños

Resep sederhana kanggo fillet pitik karo saus stroberi. Ayo ndeleng langkah demi langkah kanggo nyiyapake lan nyicipi.

resep resep compote apel

Apel

Kita bakal nyiyapake kompot apel sing sugih, ayo ndeleng langkah demi langkah kanggo ngicipi panganan cuci mulut sing apik banget.

resep resep tusuk sate quince lan daging babi

Quince lan Bacon Skewer

Resep tusuk sate daging babi karo quince, legi lan asin uga padha. Sederhana lan enak. Ayo coba njlentrehake.

Jus persik alami

Jus persik alami

Ing dina sing panas, jus alami sing adhem banget bisa migunani kanggo kita ngombe banyu lan woh liyane. Ing kene aku menehi jus persik sing adhem banget.

Resep Goreng Yogurt Pisang Rampung

Yogurt Krim karo Pisang

Resep kanggo yoghurt renyah nganggo gedhang, gaweyan sing gampang lan seger, cocog kanggo musim panas.

Sate gedhang nganggo ham Iberia sing wis rampung

Sate Pisang karo Iberian Ham

Resep pincho adhedhasar banana lan ham Iberia. Pancen gampang lan cepet, uga kepengin weruh, ana barang sing digoleki ing pawon.

nyiyapake roti puff ing oven

Puff pastry lan krim millefeuille

Kanggo dina iki, sampeyan menehi saran panganan cuci mulut sing legi banget. Gelar kangelan; Wektu Preparasi Gampang: 15 menit + 30m masak ...

Kue Jeruk

:A: 250g glepung 1/2 sendok teh lard 150g gula 130g mentega ...

Mousse Cherry

Bahan-bahan: 4 godhong gelatin 3dl Anggur Abang 2 dl minuman keras ceri 175g yogurt 15dl krim 120g ...

Panggang Jeruk Ayam

  Bahan-bahan: 1 pitik gedhe 4 jeruk 2 sendok makan campuran seger Mrica Uyah lan minyak Preparasi: Preheat ...

Celiacs: es krim pisang tanpa gluten

Kanggo nggawe es krim tanpa gluten sing enak iki, kita bakal nggunakake gedhang utawa pisang minangka panganan bergizi, dadi panganan penutup ...

Muffin blackberry

Gra: 5 endhog 75 g blackberry 250 g butter 200 g gula 10g ragi 250 g ...

Panggang quinces

Dina iki kita bakal nyiyapake panganan cuci mulut sing apik banget kanggo dipanggang, dadi resep sing gampang kanggo nyiyapake lan ...

Kue ricotta blackberry

Gra: 250g keju ricotta 250g blackberry utawa blueberry 3 sendok jus lemon 2dl krim asem ...

Mayonnaise Quince

Mayonnaise iki cocog kanggo daging panggang, areng, kayu utawa kayu panggang. Aku ngerti…

Gamelan papaya lan es krim

Sugih banget, nyenengake lan enak, becik dituduhake, nggawe 2 gelas dawa utawa 4 gelas umum, sing bisa dikonsumsi minangka camilan ...

Kue spons lan woh

Gra: 200g glepung 250g gula 2 sendhok ragi 1 sendhok butter 10 endhog 1 gedhe ...

Kiwi kalengan ing sirup

Pengawetan sing digawe karo woh-wohan alami minangka panganan sing bisa digunakake kanggo nyiyapake panganan cuci mulut ...

Plum gelombang mikro ing sirup

Kita bakal nggunakake gelombang mikro, kanggo nggawe sawetara menit, resep sederhana iki kanggo plum ing sirup lan digunakake ing panganan cuci mulut, ngisi ...

Krim anggur jeruk adhem

Dina iki aku bakal nuduhake sampeyan macem-macem pilihan kanggo nggawe krim jeruk bali sing nyenengake nggunakake jeruk sing sehat minangka panganan lan ...

Anemia: panganan cuci mulut apel

Kita bakal nyiyapake resep sing cepet banget lan sehat kanggo kabeh wong sing ngalami anemia, dadi panganan penutup sing ngemot ...

Plum granita

Kanggo nyiyapake resep sehat kanggo granita iki, kita bakal nggunakake plum kanthi kandungan vitamin lan mineral minangka panganan sing sehat ...

Es krim koktail woh

Panganan cuci mulut manis sing enak yaiku es krim iki sing aku propose nggawe sawetara panganan, supaya bisa dicicipi ...

Es krim melon karo susu pekat

Dina iki kita bakal nyiyapake panganan cuci mulut kanthi rasa sing enak lan enak kaya resep es krim melon kanthi susu kental ...

Jelly stroberi alami

Resep sehat kanggo nggawe jeli stroberi alami iki minangka persiyapan sing gampang lan krasan supaya kabeh ...

Mousse melon

Mousse melon

Mousse melon minangka resep kanggo panganan cuci mulut sing nyegerake lan entheng sing disenengi banget ing musim ...

Atole

Plum atole

BAHAN: - 1 kg plum seger - 1/2 kg adonan sing wis disiyapake - 1 liter lan setengah susu - gula secukupnya - 1 batang kayu legi SIAP: S

Salad buah entheng

Iki minangka salad buah sing kurang kalori. Bahan: 5 jeruk 1 apel 1 jeruk bali 2 kiwi 1 persik ...

Apel keju kambing lan salad walnut

Kambing keju, apel lan salad walnut

salad nyampur kanthi apik. Resep liyane karo keju wedhus: keju wedhus sing adonan nganggo senggol, keju wedhus nganggo bawang permen Waca salad liyane