Kue spons berbasis Apple

Kue spons berbasis Apple

Kue spons berbasis apel iki gampang banget. Klasik kanggo ngiringi kopi minangka cemilan utawa dadi panganan cuci mulut nganggo es krim.

Flang biskuit gelombang mikro

Flang biskuit gelombang mikro, panganan pencuci mulut sing enak lan sederhana. Dessert cepet kanggo nyiyapake, cocog kanggo dinikmati sawise mangan.

Flan oranye tanpa oven

Flan oranye tanpa oven, panganan cuci mulut sing enak sing gampang banget lan cepet digawe. Cocog kanggo mangan woh amarga ngemot jus jeruk.

Jajan spons oranye

Kue jeruk, sugih lan gampang digawe, becik kanggo nyiyapake sarapan utawa cemilan, kebak vitamin.

Muffin coklat

Muffin coklat, cocog kanggo sarapan utawa cemilan, enak lan cepet digawe kanthi mung 3 bahan.

Kue wortel lan kayu manis

Kue wortel lan kayu manis, resep tradisional sing sugih lan jus. Resep sing gampang kanggo cemilan utawa sarapan.

Cookie sing diisi coklat

Kue isi coklat sing ringkes lan sugih, cocog kanggo cemilan utawa panganan cuci mulut kanthi kopi. Bocah cilik bakal seneng banget.

Kue susu lan tepung jagung kental

Cookie karo susu kental lan Cornstarch, cookie enak sing gampang disiyapake kanthi gampang lan cepet. Cocog karo bocah cilik sing ana ing omah.

Keju lan kacang curd

Flan keju lan curd, panganan cuci mulut sing ora butuh oven. Flan sing sugih lan sederhana kanggo disiapake. Cocog minangka panganan cuci mulut sawise mangan.

Almond lan coklat coklat

Almond lan coklat coklat, manisan Kabeh Wong Mursid, sugih lan gampang digawe. Sawetara manisan rasa coklat krasan.

Kue wortel

Kue wortel, kue sing enak lan jus. kesepakatan kanggo ngancani kopi utawa sarapan utawa cemilan. Kabeh wong bakal seneng.

Panellets kentang lan almond

Panel ubi jalar lan almond, gulali krasan tradisional saka All Saints. Sederhana disiyapake ing omah lan gampang ditindakake.

Jajan kayu manis

Kue kayu manis, kue sing sugih kanthi rasa alus lan enak, kerak gula lan kayu legi sing bakal menehi akeh rasa.

Kue spons nganggo nanas

Kue nganggo nanas, jajan enak, jus banget lan rasane, cocog kanggo mangan awan, cemilan utawa ngiringan kopi.

Kacamata Krim Keju Kranberry

Gelas keju krim lan blueberry cilik, panganan cuci mulut sing enak lan sederhana sing bisa disiyapake kanthi cepet. Cocog sawise mangan.

Flang jagung tanpa oven

Bakar tepung jagung tanpa oven, panganan cuci mulut tradisional tanpa oven sing bisa disiyapake kanthi cepet lan nikmati flan sing enak.

Kue kue biskuit lan coklat

Kue kue biskuit lan coklat, panganan cuci mulut sing sederhana tanpa oven, enak banget. Cocog kanggo ulang tahun utawa pesta bocah.

Kue spons almond lan lemon

Kue spons almond lan lemon

Kue almond lan lemon iki minangka kue klasik, sederhana lan alus banget. Sampurna kanggo ngancani kopi ing wayah sore.

Krim jeruk nipis

Lemon krim panganan cuci mulut sing sederhana lan sugih sing disiapake ing wektu sing cendhak. Cocog minangka panganan cuci mulut sawise pesta.

Kue coklat lan profiterole

Kue coklat lan profiterol, kue tanpa oven, kanggo para pecinta coklat. Cocog kanggo ulang tahun utawa pahargyan.

Jajan sakura

Kue ceri, kue ceri sing akeh, kanggo sarapan, cemilan utawa kanggo ngeterake kopi. Cocog kanggo mangan woh.

Pangsit diiseni flan

Pangsit diisi nganggo flan, panganan cuci mulut utawa cemilan sing enak. Sawetara pangsit enak nganggo flan sing disenengi kabeh wong, gampang banget disiyapake.

Lempeng kue pas karo coklat

Kue puff Palmeras nganggo coklat, manis sing cepet lan gampang disiyapake, sing cocog kanggo sarapan utawa cemilan kanggo kabeh kulawarga.

Kue keju karo saus raspberry

Cheesecake karo saus raspberry, kue sing enak lan sederhana diiringi saos sing apik sing bisa ditrapake kanthi keju.

Pai krim

Custard tart karo gula panggang, cocog kanggo panganan cuci mulut, kanggo pahargyan utawa pesta. Kue sing enak lan enak disiyapake.

Almond Coca

Koka almond, coca sing enak banget, enak kanggo ngiringi kopi utawa kanggo cemilan. Iki gampang banget lan cepet ditindakake.

Coklat Salami

Salami coklat, rasa legi sing enak kanggo cemilan. Karo coklat lan cookie minangka panganan cuci mulut sing cocog kanggo kulawarga.

Pangsit diisi coklat lan woh

Pangsit diisi coklat lan woh-wohan, kanggo panganan cuci mulut utawa cemilan. Sawetara pangsit sing gampang disiyapake lan cepet.

Cake Pops

Kue pops, cookie sing nyenengake dicelupake karo coklat putih. Kanggo seneng bareng bocah cilik ing pawon lan seneng-seneng.

Kue coklat gawean

Kue coklat krasan, kue sing sederhana lan sugeh. Kanthi akeh rasa coklat. Cocog karo bocah. Cocog kanggo cemilan.

Permen coklat

Gula-gula coklat, resep sederhana kanggo nyiyapake bebarengan karo bocah-bocah, sawetara permen coklat sing sampeyan bakal seneng.

Donat karo oranye

Donat karo oranye, enak lan enak kanggo disiyapake, kanthi rasa oranye sing enak banget, sing cocog kanggo ngubungi kopi.

Kue apel lan kacang almond

Kue apel lan almond sing sugih lan jus. Cocog kanggo sarapan utawa teh sore, kanggo ngiringi kopi iku sampurna.

Pangsit coklat sing diisi

Pangsit diisi coklat, panganan cuci mulut sing gampang, cepet lan enak. Cocog kanggo panganan cuci mulut, cemilan utawa acara apa wae.

Langit Bacon

Tocino de cielo, tradisional sing digawe krasan sing manis, sederhana nanging rada suwe kanggo disiapake nanging bakal ana asil sing apik. Kabeh kulawarga bakal seneng.

Koulant coklat

Coulant coklat, panganan cuci mulut sing enak kanggo disiapake ing omah. Cocog kanggo pawon sing apik lan para tamu kaget.

Gelas apel lan yogurt

Kacamata apel lan yoghurt, resep sing gampang kanggo nyiyapake panganan cuci mulut sawise mangan enak. Sehat banget lan seneng banget.

Gulung sing diisi coklat

Gulung sing diisi coklat, panganan cuci mulut kanggo sampeyan kulawarga. Sawetara gulung sing diisi coklat krasan, gampang banget digawe.

Croissant sing diisi coklat

Croissant diisi coklat, enak kanggo sarapan utawa cemilan, sugih lan renyah. Dheweke bisa diisi karo sing paling disenengi.

Bumbu vanilla tanpa panggang

Flip vanilla tanpa oven, resep sing gampang, cepet lan murah. Makanan penutup panganan tradisional sing ora bisa dilalekake sawise mangan.

Muffin yoghurt karo wortel

Muffin wortel lan yogurt, cocog kanggo sarapan utawa cemilan. Dheweke sugih lan jus lan luwih sehat karo wortel.

Kue keju mascarpone tanpa oven

Kue keju mascarpone tanpa oven, kue sing gampang kanggo disiyapake lan tanpa oven. Makanan penutup keju sing ideal sawise panganan sing enak.

Flan nganggo basis biskuit

Flan nganggo dhasar cookie tanpa oven, gampang disiyapake lan cepet. Apik banget lan cocog kanggo panganan cuci mulut utawa cemilan.

Kue coklat lan gedhang

Kue coklat lan pisang, kue sing cocog kanggo panganan cuci mulut sing sederhana lan sugih. Gabungan coklat lan pisang bakal nyenengake kabeh wong.

Kue coklat loro tanpa oven

Rong kue coklat tanpa oven, resep sederhana kanggo kue adhem kanthi rong coklat. Cocog minangka panganan cuci mulut kanggo kabeh kulawarga.

Kue wortel lan kayu manis

Kue wortel lan kayu manis, kue wortel sing enak lan jus banget kanggo wortel. Kanggo sarapan utawa ngiringan kopi sing cocog.

Kue keju ringan

Kue keju ringan, resep-resep keju krasan, cocok kanggo panganan cuci mulut utawa nerienda. Apik banget lan cepet ditindakake.

Kue kue kue karo rambut malaikat

Koka kue kue karo rambut malaikat, koka sederhana, krasan lan renyah. Apik banget kanggo panganan cuci mulut, kanggo ngiringi kopi utawa kanggo Wengi San Juan

Kue pasiego Sobao

Kue pasiego Sobao, kue sing enak kanggo sarapan utawa teh sore. Kue cepet lan gampang disiyapake. Sampeyan seneng !!!

Krasan Vanilla Custard

Kastil vanilla krasan, panganan cuci mulut sing gampang disiyapake tanpa oven. Panganan panganan nalika urip, cocog kanggo kulawarga.

Cheesecake nganggo raspberry

Kue keju karo raspberry, kue sing enak lan diiringi senggol utawa woh-wohan kayata raspberry, minangka panganan cuci mulut sing apik banget.

Kue plum nganggo krim koko

Kue plum nganggo krim koko, kue sing lembut lan jus. Cocog kanggo sarapan utawa teh sore. Yen sampeyan seneng coklat, sampeyan bakal seneng.

Susu goreng

Susu goreng, resep tradisional sing disiapake ing Paskah, resep sing enak, enak lan krem ​​banget sing disenengi kabeh wong.

Coklat Coklat Karo Kacangan

Coklat coklat karo kacang-kacangan, panganan penutup coklat lan kacang-kacangan. Kue kanthi rasa coklat sing akeh. Sugih lan sederhana.

Cangkang diiseni coklat

Cangkang diiseni coklat, panganan cuci mulut sederhana saka kue-kue puff lan coklat, sing cocog kanggo ngubungi kopi utawa cemilan.

Bagise anise krasan

Bagel aniseed buatan sendiri, resep tradisional bagel buatan omah sing ora bisa absen ing wayah Paskah iki. Enak !!!

Kue kue kue lan apel

Puff pastry karo apel, panganan cuci mulut sing cepet lan gampang. Cocog kanggo ngiringi kopi lan kaget kanca lan kulawarga.

Jajan jeruk gelombang mikro

Kue spons oranye gelombang mikro, resep sing gampang lan cepet kanggo disiyapake. Ing wektu sing cendhak, kita duwe kue oranye sing sugih lan jus.

Tart karo kacang

Minggu iki kita bakal nyiapake kue sing enak, kue sing ana kacang. Seneng nyiyapake ...

Cangkir kopi lan krim coklat

Cangkir kopi lan krim coklat, panganan cuci mulut sing gampang lan cepet kanggo nyiyapake saiki sawise dhahar utawa perayaan sing apik.

Kue chip coklat

Kue chip coklat, kanggo sarapan utawa cemilan kue iki paling apik. Persiyapan sing gampang lan cepet.

Cookie Oatmeal

Cookie Oatmeal

Coba resep enak iki kanggo cookie oatmeal, gampang banget lan gampang disiyapake sajrone sawetara menit. Cocog kanggo nuduhake desktop karo kanca-kanca

Kepang sing diisi coklat

Kepang diisi coklat, panganan cuci mulut sing gampang lan gampang disiyapake. Panganan cuci mulut krasan sing disenengi kabeh kulawarga lan kanca.

Wortel lan coca kenari

Wortel lan walnut coca minangka koka jus lan lembut banget. Camilan sing ideal kebak vitamin lan sugih banget kanggo kabeh kulawarga.

Jajan Cola-Cao

Kue spons Colacao resep sederhana kanggo disiapake ing acara apa wae, kayata sarapan, cemilan utawa pesta.

Waluh Muffin Blueberry

Waluh Muffin Blueberry

Muffin waluh lan blueberry minangka alternatif sing apik kanggo sarapan utawa cemilan kanggo bocah cilik lan ora cilik.

Jajan kacang

Kue nutella, kue coklat sing ideal kanggo musim panas, ora butuh oven lan gampang disiyapake, mung butuh rong bahan.

Jajan Eyang

Jajan cookie Eyang

Kue kue Eyang, resep sing gampang lan cepet kanggo disiyapake. Kue sing sampurna kanggo kulawarga, utamane kanggo bocah

Krim lemon sing cepet

Krim lemon cepet panganan cuci mulut individu sing enak kanggo dirasakake sawise mangan. Makanan penutup sing gampang banget lan cepet.

Bumbu karamel vanilla tanpa panggang

Vanilla tanpa roti panggang lan karamel mbukak panganan cuci mulut sing enak. Makanan penutup tradisional sing bisa kita siyap ing wektu sing cendhak.

Krim coca

Coca de crema utawa coca de San Juan, minangka coca seneng ngrayakake wengi paling dawa. Koka khas sing khas.

Kue kue lan kue coklat

Kue kue lan kue coklat, resep sing enak lan enak, disiapake kanthi cepet. Cocog kanggo pesta utawa cemilan.

Muffin susu sing diuap

Muffin susu sing diuap

Muffin susu sing nguap sing saiki disiapake saiki entheng, alus lan gondho. Cocog kanggo sarapan utawa ngombe ing wayah sore.

Coklat coklat

Coklat coklat, kue khas Amerika, lembut lan jus. Kita bisa ngiringan nganggo sendok es krim.

Bizcoflan

Resep biskuit utawa uga diarani kue sing mokal, panganan cuci mulut sing enak ing endi kue spons lan flan kasebut disatukan. Kue kanggo dinikmati.

Tart yogurt lan stroberi

Kue yogurt lan stroberi kue sing gampang, krim lan tanpa roti sing cocog kanggo musim panas. Rasa seneng tart karo macem-macem vitamin.

Cookie sing gampang

Kue Snack Gampang

Cookie sing gampang iki sampurna kanggo diwiwiti ing jajan lan disedhiyakake karo kopi utawa teh ing wayah awan.

Kue yogurt lan coklat

Kue yoghurt lan coklat, kue buatan sendiri sing enak kanggo sarapan utawa cemilan kanthi rasa coklat. Iki gampang lan sugih.

Kue yogurt lan oranye

Kue yoghurt lan oranye sugih lan jus kanggo sarapan utawa cemilan, kebak roso lan vitamin. Sampeyan bungah !!

fritter

Buñuelos, resep tradisional Paskah. Manis khas gastronomi kita sing nalika tanggal kasebut disiapake ing akeh pawon.

Roti panggang Perancis karo gula

Torrijas krasan karo gula, panganan cuci mulut khas Paskah, panganan cuci mulut sing gampang sing bisa disiyapake ing omah kanggo kulawarga.

Gulung kue jajanan

Gulung kue jajanan, resep sing gampang kanggo nyiyapake panganan cuci mulut utawa cemilan kanthi cepet. Sampeyan mesthi bakal seneng karo dheweke !!!

Jam stoberi lan keju

Dina iki kita nggawa sampeyan panganan cuci mulut sing enak sing bakal nyenengake bocah lan ora kaya bocah. Apa sampeyan wis nyoba keju keju lan stroberi durung? Sampeyan bakal seneng!

Kothak jajanan Puff

Puff pasagi kothak panganan cuci mulut sing gampang lan cepet kanggo disiyapake. Apik kanggo nyiapake acara apa wae lan nikmati.

Kue kue kue lan apel

Kue kue pas karo apel, kue sing gampang lan gampang disiyapake kanggo bocah cilik. Cemilan sing apik.

Flang Nougat tanpa oven

Baking nougat roti panggang panganan cuci mulut sing gampang lan cepet kanggo disiyapake. Yen wis nougat, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka resep iki. Enak tenan !!!

Kue Coklat Lan Cookie

Kue coklat lan biskuit kue sing enak lan renyah. Sederhana lan tanpa oven, cocok kanggo cemilan utawa kopi. Enak !!!

Cupcakes karo saus karamel

Resep roti bolu nganggo saus karamel, saus sing akeh dibukak karo jajan empuk lan jus. Cocog ngiringan kopi.

Pangsit diiseni jeruk

Pangsit diisi karo oranye, panganan cuci mulut sing disertai coklat panas, nyenengake kanggo nyiapake kulawarga.

Jajan madu

Kue madu, kue krasan sing enak lan jus sing bisa disiyapake kanggo sarapan utawa cemilan, kebak vitamin. Cocog kanggo bocah cilik.

Kue klapa

Kue klapa

Cookie klapa sing disiapake dina iki paling cocog kanggo nggawe sarapan sing enak utawa cemilan kanggo kabeh kulawarga. Coba cobanen!

Roscos oranye

Donat jeruk goreng, resep sederhana sing bisa disiyapake ing omah kanggo pesta utawa ngiringan kopi. Dheweke apik banget.

Pangsit apel lan kayu manis

Pangsit apel lan kayu manis, manis sing dikepengini dening kabeh wong, kanthi isi apel sing nyenengake lan gampang disiyapake.

Jajan krasan

Kue spons krasan, klasik sing sugeh, alus lan gampang digawe, cocog kanggo pesta lan ulang tahun, ditutupi coklat iku enak banget.

Coca De llanda

Resep kanggo coca de llanda, sugih lan alus, ideal kanggo sarapan utawa cemilan, uga dikenal minangka coca boba, koka khas Valencian.

Cupcakes lengkap

Muffin gandum tanpa gula, sarapan krasan sing sehat banget, mesthine yen sampeyan nyoba, sampeyan bakal seneng, gampang banget disiyapake.

Kue wortel karo frosting keju

Kue wortel karo frosting keju

Kue wortel utawa kue wortel kanthi frosting keju iki gampang banget. Panganan cuci mulut sing ideal sing diwulangake kanggo sampeyan masak utawa tanpa butter.

Kue spons coklat tanpa yogurt

Kue spons tanpa yogurt coklat

Resep kue spons coklat tanpa yogurt. Dadi, yen ora duwe yogurt, aja ngrusak cemilan. Apa sampeyan ngerti cara nggawe kue spons tanpa yogurt?

Muffin coklat

Muffin coklat krasan kanggo sarapan utawa cemilan iku apik banget. Dheweke gampang disiyapake lan apik banget.

Pai jeruk nipis

Kue jeruk nipis, resep sing seger lan seger kanggo panganan sing enak, kue jeruk nipis kanthi rasa lemon sing lembut.

Jajan jagung

Kue jagung enak!

Kue tepung jagung iki cocog kanggo disajikake karo kopi utawa secangkir coklat panas ing wayah awan, enak!

Roti kue jajanan Puff karo Nutella

Resep tebu kue kue Puff karo Nutella, panganan cuci mulut gawean sing gampang disiyapake lan pengin kabeh wong. Yen sampeyan nyoba, sampeyan bakal seneng !!!

Kue wafer lan Nutella

Kue wafer lan Nutella, resep sing gampang, sugih lan cepet kanggo disiyapake, disiapake ing pesta lan ulang tahun kanggo bocah cilik.

Cheesecake gelombang mikro

Resep cheesecake gelombang mikro minangka panganan cuci mulut sing gampang lan cepet sing bisa disiyapake ing omah, sing bakal nyenengake kabeh wong kanthi rasa sing enak

Brownie gelombang mikro

Kue spons coklat gelombang mikro, resep sing gampang lan cepet kanggo disiyapake, kanggo cemilan utawa sarapan apik banget.

Panna cotta nganggo karamel

Panna Cotta al caramel, panganan cuci mulut khas Italia, gampang lan lancar, bisa disiyapake nalika musim panas, amarga ora butuh oven.

Quesada karo kayu manis

Quesada kanthi kayu manis, panganan cuci mulut tradisional, gampang disiyapake supaya bisa disiapake ing omah kanggo kulawarga, alus banget lan alus.

Cupcakes kanggo cemilan

Sampeyan bakal nyelehake driji nganggo jajan iki kanggo cemilan sing paling cilik ing omah ... Lan kanggo sing luwih lawas uga!

3 Kue Coklat

Resep saiki wis virus lan digawe dening meh kabeh wong. Iki minangka kue coklat 3, sing nyenengake kabeh pangertene.

Kue pisang lan kenari

Resep kue pisang lan kenari, manis sing enak banget kanggo sarapan utawa cemilan kanggo bocah cilik.

Kue nutella lan walnut

Resep kue Nutella karo kenari, panganan cuci mulut sing enak kanggo pecinta coklat, diiringi karo sawetara kenari. Kue enak !!!

Cookie nganggo coklat

Resep cookie nganggo coklat, sawetara cookie krasan sing gampang kanggo nyiapake sing bisa digawe karo bocah cilik.

Kue yogurt lan apel

Resep jajan yoghurt lan apel, kanggo nyiyapake sarapan utawa cemilan, enak banget, gampang disiyapake lan kabeh wong seneng.

Kue spons warna loro

Kue spons warna loro, kue krasan sing gampang, alus lan gampang disiapake, kanggo cemilan utawa sarapan apik banget. Mesthi sampeyan seneng !!!

Puff pastry diisi keju krim

Resep jajanan puff sing diisi karo keju krim, panganan cuci mulut sing lembut kanggo ngiringi kopi sing apik, sampeyan mesthi seneng !!!

Puff pastry star karo Nutella

Puff pastry star karo Nutella, resep sing ringkes lan cepet, nyenengake para bocah cilik sing ana ing omah. Ing kene sampeyan kudu nindakake.

Pasta tanpa gluten nganggo coklat

Pasta tanpa gluten nganggo coklat

Dina iki ing Resep Pawon, kita nyiyapake sawetara kue-kue teh sing gratis, sampurna kanggo diwenehake menyang tamu nalika pahargyan sabanjure.

Gunung geni coklat

Resep kanggo gunung geni coklat utawa coulant coklat, panganan cuci mulut sing enak kanggo coklat. Makanan penutup krasan sing gampang kanggo disiyapake.

Jajan almond

Kue kacang almond utawa kue Santiago, minangka panganan cuci mulut khas Galicia, kue kue karang sing enak banget lan enak kanthi rasa almond sing enak. Sampeyan bakal seneng !!!

Kue madu lan walnut

Kue madu lan walnut

Kue madu lan kenari sing disiapake saiki gampang lan cepet. Cocog ngiringan kopi utawa teh ing wayah awan, apa ora?

Brownie Hazelnut

Resep coklat kanggo kacang kemiri, kue coklat krasan, panganan cuci mulut khas Amerika, sugeh lan sederhana. Monggo siyap !!!

Mini coklat isi croissant

Croissant kue jajanan isi krim coklat, resep sederhana sing bisa disiyapake tanpa kesulitan lan kabeh wong seneng. Coba !!!

Flan waluh gelombang mikro

Resep flan waluh gelombang mikro, sugeh lan gampang disiyapake, kanggo panganan cuci mulut iku enak banget, amarga tekstur sing alus lan manis. Bakal disenengi sampeyan !!!

Kue spons karo yogurt

Resep krasan kanggo spons spons karo yogurt, cocog kanggo sarapan, cemilan utawa malah dadi dhasar kanggo nggawe kue ulang tahun.

Cookie diisi flan

Biskuit diisi flan, resep nenek sing hebat, panganan cuci mulut buatan sendiri sing gampang disiyapake lan bisa ngasilake asil sing apik.

Panen puding krasan

Panganan panggunaan puding krasan, resep sing enak lan enak, ing endi sampeyan bakal njupuk kauntungan saka kue-kue sing isih garing. Aku ngajak sampeyan nyoba !!!

Kue yogurt nganggo woh-wohan

Kue yoghurt kanthi woh-wohan, entheng lan ora rumit, bisa disiyapake nganggo woh-wohan sing paling disenengi, yaiku panganan cuci mulut sing sehat banget.

Flan krim tanpa oven

Flan krim tanpa oven, sugih lan gampang disiyapake, sampeyan pengin ngerti cara nyiyapake? Ketik lan sampeyan bakal weruh gampang banget nggawe flan iki nganggo krim, sampeyan bakal seneng !!!

Sirup ceri lan rum

Sirup ceri lan rum

Sirup ceri lan rum sirup iki cocok kanggo panganan cuci mulut utawa kue sing disenengi. Uga asile ...

Kue spons karo ceri

Kue sing lembut lan jus karo ceri, sugeh kanggo sarapan utawa cemilan, kebak vitamin, kanthi woh-wohan sing luwih sehat, sampeyan bakal seneng.

Kue bundt coklat

Yen seneng coklat banget, sampeyan ora bakal kliwat kue Bundt iki. Kue iki alus lan enak lan nggawe banyu cangkeme dadi banyu.

Donat coklat artisan

Mikir babagan tembung 'donat' lan toko roti industri 'dreaded' (dening kabeh) dadi pikiranku. Saka…

Jingga oranye

Jingga oranye

Jeruk Candied Ora ana sing dakkarepake kajaba kue bolu krasan sing ditutupi jeruk permen. Mergo ...

Jajan keju Jepang

Kue keju Jepang Keju ing omah nggawe kita edan, kanthi versi asin utawa manis. Gawe…

strawberry crumb

Stroberi rusak

Croberi Stroberi Asal saka kue manis sing cepet lan gampang iki saka Inggris. Pisanan aku ...

custard krasan

Penjaga krasan

Custard minangka panganan cuci mulut tradisional sing wis kita waca ing kesempatan, nanging apa kita ngerti cara nyiyapake? Mesthi amplop ...

Senggol stroberi krasan

Senggol stroberi krasan

Jam stroberi krasan Kadhangkala kita mung nggunakake macet kanggo roti panggang utawa padha. Nanging macet akeh ...

Monas Paskah

Monas Paskah

Paskah wis cedhak lan resep-resep tradisional sajrone urip. Wektu iki kita nggawa ...

Pestis madu

Resep pestiños karo madu ora bisa ilang minangka wiwitan kanggo Paskah, bener? Ngene iki! ...

Kue jeruk nipis lan rosemary

Kue jeruk nipis lan rosemary

Yen seneng kue rasa jeruk, sampeyan kudu nyoba sing nganggo lemon lan rosemary iki. Kue spons kanthi interior sing lembut lan kerak sing renyah.

Permen mawar

Resep permen mawar iki minangka resep khas kanggo Paskah, utamane ing Sierra del Andévalo, ing ...

Kue keju kanthi sentuhan manchego

Halo Zampabloggers (utawa ati-ati tanggal iki)! Dina iki aku nggawa resep sing sampurna kanggo gawe manis nedha bengi Valentine sing romantis ...

Endhog kuning endhog

Resep dina iki enak nougat kuning telur sing enak dipangan kanthi saksine: godaan minimalis.

Kue Basque karo kayu manis

Kanggo kue Basque sing sugih karo kayu manis! Enak banget, gampang digawe lan bahan-bahan sing dibutuhake mung sithik. Cocog banget kanggo cemilan lan sarapan!

Gulung anis

Gulungan anise buatan tangan iki cocog kanggo tanggal kaya Natal utawa Paskah. Resep tradisional 100%.

Pulley Huelva

Pulley Huelva iki digawe saka susu. Iki minangka panganan tradisional sing wis diwulang saka generasi ke generasi. Coba cobanen!

Bakul pitik lan bawang

Kepiye carane dadi kaya Gusti Allah yen diajak mangan ing omah? Coba resep pitik lan leek sing gampang.

Padi

Apa puding beras minangka panganan penutup tradisional lan tukang sing sampeyan ngerti? Enak tenan!

Jajan pedesaan

Temokake resep krim, kanthi kepribadian lan nuansa kanthi ricotta lan kue zucchini, sing sukses banget kanggo pesta lan mangan.

Bubur kordovan

Bubur kordovan digawe nganggo banyu, cocog kanggo panganan cuci mulut sawise nedha awan lan nedha bengi. Makanan penutup tradisional Andalusia.

Kue coklat jus

Kue coklat jus, sing cocog kanggo panganan cuci mulut, sarapan lan cemilan. Warung kopi karo kue coklat sing enak iki. Sampeyan bakal kesengsem!

Nyokot Nocilla

Sandwich nocilla, cocog kanggo cemilan, sarapan utawa karo kopi sawise mangan. Enak tenan!

Wit klapa

Wit klapa

Puffy palmeritas jajanan minangka cemilan manis sing gampang banget kanggo nyiyapake sing akeh topping. Dina iki kita nuduhake sampeyan carane nggawe klapa.

Tombol Diisi Nutella

Cookie iki cocog kanggo penyayang coklat. Tombol sing diisi nutella iki duwe roti cekak lan kakao paling apik.

Kue coklat gawean

Kue coklat krasan: enak kanggo panganan cuci mulut lan cemilan, gampang digawe.

Quek leek, pir lan gorgonzola

Yen sampeyan penggemar tart gurih, sampeyan ora bakal lali karo macem-macem quiche loraine: leek, pir lan gorgonzola quiche

Jajan krasan

Kue krasan sing enak kanggo cemilan. Paling apik yaiku rasa lemon!

Meringue nggresah

Resep mendesah Meringue: sampeyan mung butuh rong bahan, putih lan endhog.

Roti cekak kanthi frosting

Roti cekak kanthi frosting

Mantecado de Avilés minangka bagean saka "bollu", hadiah sing diwenehake para simbah baptis kanggo putrine ing dina Minggu Paskah.

Madeleine Lemon

Madeleine Lemon

Madeleines minangka biskuit cilik bentuk cangkang sing asale saka Prancis. Rasane alus lan alus banget kayata sarapan utawa cemilan.

Kacang lan pistachio sing renyah

Ora preduli sampeyan ngombe kopi sajrone awan, tanpa sarapan ora ana energi. Crunch Peanut Pistachio Crunch iki bisa dadi karahayon sing nyenengake.

Lengen gipsi coklat

Lengan gipsi coklat, cocog kanggo cemilan. Bakal nyenengake kabeh wong ing omah, wiwit bocah nganti diwasa.

Jajan roti

Resep kue roti iki gampang banget kanggo digawe lan ngemot bahan sing terjangkau sing bisa ditrapake kanggo kabeh wong. Siap siyap?

Krim krasan

Kanthi resep crepe krasan iki, tamu bakal luwih pengin: enak lan sentuhan asin sing cocog kanggo kabeh jinis restoran.

Pai apel

Pie apel krasan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe pai apel sing enak kanggo cemilan bocah. Ing kasus iki dadi cemilan ulang taun bapakku.

Kue kuwalik oranye

Kue kuwalik oranye

Kue oranye kuwalik iki digawe nganggo woh mangsan sing paling apik kanggo sarapan manis utawa panganan cuci mulut

Roti integral

Roti integral

Roti iris whreealeal bisa digawe gampang lan ngidini kita menikmati roti panggang lan roti isi.

Jajan Santiago

Jajan Santiago

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe salah sawijining kue tradisional ing gastronomi Spanyol, kue Santiago, asli saka Galicia.

Tebu coklat

Tebu coklat

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe cemilan sing enak kanggo bocah, sawetara tebu coklat sing enak kanggo nglegakake keluwen ing wayah sore.

Kue teh coklat

Kue teh coklat

Kue-kue teh dicelup coklat iki sampurna kanggo ngiringi teh utawa kopi ing wayah sore.

Puff jajanan lan welut krim

Puff jajanan lan welut krim

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe panganan cuci mulut sing paling tradisional ing kabeh toko jajanan ing Spanyol, sawetara kue-kue puff lan krim eclair sing enak.

Vanilla Kipfers

Vanilla Kipferls

Kipferl minangka spontan hazelnut lan vanilla sing asale saka Austria khas banget kanggo Natal ing sawetara negara. Gampang ditindakake, dheweke menang kanthi istirahat.

Nougat Coklat Enak

Nougat Coklat Enak

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe coklat nougat sing renyah, panganan enak nalika Natal kanggo mangan lan mangan ing tanggal kasebut.

Kue apel Pedro Ximénez

Kue apel Pedro Ximénez

Kue apel Pedro Ximenez iki minangka ide kanggo ngrampungake sarapan utawa cemilan kanggo wong diwasa lan bocah.

Brownie Hazelnut

Brownie Hazelnut

Brownie hazelnut iki minangka panganan penutup. Murah lan sederhana, sampeyan bakal kaget karo warga lan wong liya.

Jajan cookie

Kue cookie, klasik (tanpa oven)

Dina iki aku menehi resep kanggo kue cookie klasik sing wis dingerteni utawa digawe ing sawetara wektu. Gampang lan tanpa cacat ing cemilan bocah.

Log saka cookie, krim lan coklat

Log saka cookie, krim lan coklat

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe panganan cuci mulut sing enak kanggo cemilan bocah. Log saka cookie lan krim sing dicelupake karo coklat sing bakal disenengi.

Coklat Putih Pistachio Brownie

Coklat Putih Pistachio Brownie

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe panganan cuci mulut sing apik. Coklat coklat putih sing enak karo pistachios sing wis misuwur ing akhir minggu iki.

Biskuit soletilla

Biskuit soletilla, umur

Kue spons soletilla enak bareng karo kopi utawa cangkir coklat. Lan gampang ditindakake, coba wae!

es krim puding beras

Es krim puding beras krasan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe es krim puding beras sing enak, panganan cuci mulut sing nyenengake kanggo taun iki.

Roti Swiss kapenuhan coklat

Roti Swiss kapenuhan coklat

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe gulung Swiss sing enak banget krasan diisi karo coklat. Cemilan enak kanggo akhir minggu iki.

Bonbon coklat lan ceri

Bonbon coklat lan ceri

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe coklat krasan sing sugih banget minangka hadiah kanggo wong sing sampeyan tresnani. Isi ceri bakal lebur ing cangkem.

Pizza wiji

Adonan pizza wiji

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe adonan pizza sing beda. Kanthi kacang, pizza iki dadi nedha bengi sing sehat.

Brownie menyang cangkir

Brownie menyang cangkir sajrone 2 menit

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe coklat coklat sing apik banget sajrone mung 2 menit. Kanggo ngrasakake kesenengan coklat nalika sedhih mau.

Botol kopi

Flan kopi cepet lan gampang

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe flan sing sugih banget, cepet lan gampang. Khusus kanggo nalika kanca mulih tanpa diduga.

Roti butter

Roti butter, Bilbao banget

Dina iki kita nuduhake sampeyan carane nggawe roti tawar khas Bilbao sing enak; sampurna karo kopi sing enak.

Muffin chip pisang lan coklat

Muffin chip pisang lan coklat

Muffin karo pisang lan chip coklat iki uga enak, proposal sing apik kanggo njupuk pisang sing mateng saka mangkuk buah.

Jajan spons oranye

Kue oranye cepet lan gampang

Ing artikel iki, kita nuduhake kue oranye sing enak. Cocog kanggo cemilan lan sarapan kanggo bocah lan wong diwasa utawa kanggo kunjungan sing ora dikarepake.

Pancake utawa krim

Pancake diisi krim coklat, resep Karnaval

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep kaya kanggo Karnaval Galicia sing khas. Pancake utawa crepe diisi krim coklat, panganan cuci mulut sing nggodho.

Krim coklat krasan

Krim coklat krasan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe krim coklat sing sugih lan kondhang. Susu, kakao, kemiri lan gula ... swarane kaya sampeyan?

Kue apel lan madu

Kue apel lan madu

Kita nuduhake sampeyan carane nggawe kue apel sing dihiasi nganggo irisan apel lan madu

bledhek coklat

Lampu kilat coklat

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe panganan cuci mulut liyane kanthi kue choux. Ing kasus iki, petir coklat, manis sing apik banget.

Muffin kanthi frosting donat

Muffin nganggo glathi donat, nyenengake

Kunci kunci cupcakes dhasar kasebut yaiku ing frosting; glasen sing manis banget sing bakal ngelingake sampeyan babagan donat. Sarapan utawa cemilan sing sampurna.

Profiteroles (pastry choux)

Profiteroles (pastry choux)

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe pasta kanggo panganan cuci mulut, roti lapis. Tempel iki digunakake kanggo nggawe petisus, profiterole, lsp.

Biribiris

Biribiris, ora bisa ditolak!

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe panganan cuci mulut sing enak adhedhasar meringue lan coklat. Biribiris, cemilan sing ora bisa ditolak kanggo kabeh kulawarga.

Scone nganggo kayu manis lan coklat

Scones Chip Coklat Kayu Manis

Scone umume ing sarapan lan cemilan ing Inggris. Dina iki, kita nggawe kanggo sampeyan nganggo kayu manis lan coklat, enak!

Cupcakes coklat lan oranye

Cupcakes Oranye Coklat Fluffy

Dina iki, kita mulang sampeyan babagan cara nggawe coklat lan kue-kue oranye sing enak lan alus, sing cocog kanggo sarapan utawa cemilan.

Muffin klapa

Muffin klapa, enak lan alus

Ora luwih apik tinimbang kue-kue krasan kanggo camilan sing enak. Aja lali cupcakes klapa sing alus iki. Sampeyan bakal tresna!

Cookie almond tanpa gluten

Cookie almond tanpa gluten

Kita nuduhake sampeyan carane nggawe cookie almond sing enak sing cocog kanggo kabeh sing alergi gluten utawa intoleransi.

Churros krasan

Churros krasan, sarapan sing sugih banget

Ing artikel iki, kita mulang sampeyan carane nggawe churros krasan sing enak, kanggo wayah esuk sing kesusu sing ora gelem metu saka omah kanggo menyang toko churros.

Donat coklat

Donat coklat, sapa sing nolak?

Apa sampeyan seneng donat coklat? Kita nuduhake sampeyan cara sing gampang kanggo nggawe supaya sampeyan bisa nikmati ing omah

Biskuit lebur

Cookie butter lebur

Cookie roti cekak lebur iki nyawiji ing cangkem. Coba wae! Nggawe pancen gampang.