Mugcake kayu manis

Mugcake kayu manis

Nggoleki panganan cuci mulut individu sing gampang kanggo nyenengi awakmu? Mugcake kayu manis iki alus banget lan sampeyan bisa siyap sajrone 10 menit.

susu kenthel lan flan klapa

Susu kenthel lan flan klapa

Apa sampeyan pengin ngatasi rasa sing nyenengake? Susu pekat lan biji klapa parut iki minangka alternatif sing apik. Coba wae!

Lemon Cheesecake

Kue keju lan jeruk nipis, sugih, cepet lan gampang disiyapake. Kue sing cocog kanggo panganan cuci mulut utawa ngiringan kopi. Kanthi tutul lemon sing akeh.

Kue spons berbasis Apple

Kue spons berbasis Apple

Kue spons berbasis apel iki gampang banget. Klasik kanggo ngiringi kopi minangka cemilan utawa dadi panganan cuci mulut nganggo es krim.

Wortel lan scone coklat

Wortel lan scone coklat

Wortel lan scone coklat sing dakkarepake kanggo nggawe dina iki dadi cemilan sing sampurna diiringi kopi.

Flan oranye lan vanilla

Flan oranye lan vanilla, panganan cuci mulut sing sederhana tanpa oven, kanthi rasa akeh. Sepiring isi vitamin, cocog kanggo kabeh kulawarga.

Kue spons waluh

Kue spons waluh

Nggolek sawetara cookie manis sing disebar ing kopi awan iki? Coba Cookie Shortbread Labu Coklat Gelap iki.

Flang biskuit gelombang mikro

Flang biskuit gelombang mikro, panganan pencuci mulut sing enak lan sederhana. Dessert cepet kanggo nyiyapake, cocog kanggo dinikmati sawise mangan.

Mousse kopi

Kopi mousse, panganan cuci mulut sing enak lan keren banget sing cocog kanggo panganan sing apik. Enak lan gampang digawe.

Mousse coklat

Chocolate mousse panganan cuci mulut sing apik kanggo ngrampungake panganan sing enak. Mousse coklat iku gampang lan cepet disiyapake.

Cookie cekak cekak

Yen sampeyan seneng nyiyapake cookie saka wektu ke wektu, cookie cekak iki minangka salah sawijining alternatif sing paling gampang. Klasik kabeh!

Flan coklat lan biskuit

Flan coklat lan biskuit, flan sugih sing disiyapake tanpa oven, gampang banget digawe. Cocog kanggo nyiyapake minangka panganan cuci mulut utawa perayaan.

Roti cekak lemon

Roti cekak lemon

Apa sampeyan golek gigitan kanggo ngombe kopi sore? Roti cupang lemon iki minangka ...

Kue spons almond lan lemon

Kue spons almond lan lemon

Kue almond lan lemon iki minangka kue klasik, sederhana lan alus banget. Sampurna kanggo ngancani kopi ing wayah sore.

Krim jeruk nipis

Lemon krim panganan cuci mulut sing sederhana lan sugih sing disiapake ing wektu sing cendhak. Cocog minangka panganan cuci mulut sawise pesta.

Muffin waluh lan koko

Muffin waluh lan koko

Apa kita bakal miwiti akhir minggu kanthi manggang muffin waluh? Ing omah kita pengin nguripake oven kanggo masak ...

Kue Coklat Pisang

Kue Coklat Pisang

Kita miwiti akhir minggu nyiyapake resep supaya bisa sweeten sarapan utawa cemilan. Brownie lan ...

Cookies Almond Waluh

Cookies Almond Waluh

Cookie Almond Waluh iki manis, nanging tanpa gula, lan lembut. Cocog ngiringan kopi awan.

Cookie coklat coklat

Cookie coklat coklat

Saiki, tanggung jawab ngundang kita ing omah, masak dadi hiburan. Cookie iki saka ...

Cookie coklat lan coklat

Cookie coklat lan coklat

Cookie digawe karo kacang panggang masak? Yen 20 taun kepungkur nalika aku miwiti nggawe cookie ing omah, dheweke crita yen ...

Kue wortel lan gandum

Kue wortel lan gandum

Kanthi kue wortel lan oatmeal iki, kita panjurung supaya sampeyan kabeh padha golek jajanan krasan. Apa sampeyan siyap? Gampang banget ditindakake.

Kiwi lan krim apel

Kiwi lan krim apel, panganan cuci mulut sing gampang lan cepet. Panganan cuci mulut woh-wohan alus sing dikemas karo vitamin. Cocog sawise panganan sing akeh.

Cookie Kismis Coklat

Cookie Kismis Coklat

Telung wulan kepungkur kita wis nyiyapake cookie waluh ing kaca kasebut, apa sampeyan kelingan? Sawetara cookie sing wis kasedhiya ...

Blueberry Almond Muffins

Blueberry Almond Muffins

Dina iki kita bakal ngobati rasa manis karo muffin blueberry lan almond iki. Sawetara muffin sederhana kanthi ...

Bumbu vanilla tanpa panggang

Flip vanilla tanpa oven, resep sing gampang, cepet lan murah. Makanan penutup panganan tradisional sing ora bisa dilalekake sawise mangan.

Lemon mousse karo krim

Lemon mousse karo krim, panganan cuci mulut sing enak utawa kapan wae. Cocog kanggo ngliwati panas iki. Mousse sing cocog kanggo kabeh kulawarga.

Susu kacang almond lan madu

Susu kacang almond lan madu

Flang susu kacang almond madu iki minangka alternatif kanggo para penjaga klasik. Yen sampeyan nggoleki kombinasi bahan sing beda-beda, iki duweke sampeyan!

Brownie gratis gluten

Brownie gratis gluten

Sapa sing ora seneng nyenengi awake dhewe? Yen sampeyan seneng manggang saliyane kesenengan ...

Krasan Vanilla Custard

Kastil vanilla krasan, panganan cuci mulut sing gampang disiyapake tanpa oven. Panganan panganan nalika urip, cocog kanggo kulawarga.

Kue almond

Kue almond

Kue almond iki gampang disiyapake. Sampurna kanggo ngiringi kopi lan menehi sugihe manis saben-saben.

Roti pir kanthi anggur putih

Roti pir kanthi anggur putih

Resep kanggo pir sing dibumbui nganggo anggur putih sing disiapake saiki bakal ngrebut sampeyan kanggo rasa lan kanggo ...

Cookie gandum lan kismis

Cookie gandum lan kismis

Yen sampeyan golek cookie sing gampang digawe, iki sing bakal propose saiki minangka alternatif sing paling apik. Kita ora bakal ...

Kue gandum Stroberi

Kue Oatmeal Stroberi Sehat

Nikmati panganan cuci mulut sing sehat bisa uga ditambah karo cara sing gampang lan enak. Sawise nyoba resep iki, sampeyan mesthi bakal mbaleni

Nustard coklat

Penjaga coklat krasan

Custard minangka salah sawijining panganan cuci mulut paling gampang kanggo nyiyapake, salah sawijining panganan sing paling enak lan favorit ...

Kue pisang lan coklat

Kue pisang lan coklat

Roti gedhang utawa kue spons pisang sing enak iki, legi sing enak sing bakal nyenengake ...

Cheesecake lan Cracker Gampang

Cheesecake lan Cracker Gampang

Apa sampeyan golek kue sing gampang gampang supaya para tamu kaget? Cheesecake lan cookie tanpa oven iki bakal ngyakinake sampeyan.

Kue wortel nganggo tepung dieja

Kue wortel nganggo tepung dieja

Kue wortel kanthi tepung dieja minangka sarapan sing sehat lan cukup, sampurna kanggo nglengkapi sarapan utawa cemilan sampeyan.

Jajan apel

Jajan apel

Kue spons minangka salah sawijining permen sing paling fleksibel, amarga ngakoni atusan jinis babagan bahan-bahan….

Custard karo omben oat

Custard karo ngombe oatmeal, panganan cuci mulut buatan, sugih lan entheng. Resep sing gampang lan cepet kanggo disiapake, sehat banget. Cocog kanggo kulawarga kabeh.

Cookie Spiral Cinnamon Vanilla

Cookie Spiral Cinnamon Vanilla

Apa sampeyan pengin ngombe cookie sing anyar dipanggang ing wayah sore? Coba cookie Spiral Cookie Vanilla iki sing digawe saiki.

Truffle coklat

Truffle coklat

Truffle coklat minangka cemilan sing enak banget kanggo acara apa wae. Kajaba iku, persiyapane gampang banget lan ...

Panggang pisang

Puding gedhang krem

Puding gedhang krem ​​minangka salah sawijining panganan cuci mulut cepet sing disiapake, gampang lan uga enak. Sampeyan bisa nyiyapake nganggo ...

Almond lan pasta klapa

Almond lan pasta klapa

Pasta almond lan klapa, cemilan sing enak lan enak nanging ing wektu sing padha sehat. Sampurna kanggo ngawula kulawarga lan kanca Natal iki

Mousse lemon lan kue cookie

Mousse lemon lan kue cookie

Kue kue nganggo mousse lemon, panganan cuci mulut sing seger lan enak banget kanggo taun, sanajan ing wayah mangan Natal

Jajan peach

Jajan peach

Kue persik sing disiapake saiki minangka kue sing gampang, sing cocog kanggo ngrawat sarapan utawa minangka cemilan.

Krim keju krim

Krim keju krim

Flan keju krim saiki minangka alternatif panganan cuci mulut. Gampang lan sampeyan bisa ngrampungake dina sadurunge.

Kue pisang lengkap

Kue pisang lengkap

Kue pisang sing ditawakake sampeyan siyap dina iki sithik lan sithik. Wis disiapake karo glepung gandum lan ora bisa nambah gula.

Jajan spons oranye

Jajan spons oranye

Resep sederhana kanggo kue spons oranye sing enak, asil sing alus lan jus kanggo nyenengake para tamu ing acara apa wae.

Pancake gandum gedhang

Pancake gandum gedhang

Pancake oatmeal lan pisang kebugaran, sampurna kanggo dadi sarapan utawa cemilan kanggo kabeh kulawarga. Makanan penutup sing enak lan sehat

Cupcake Tart

Cupcake Tart

Kue muffin lan flan vanilla, panganan cuci mulut tradisional, gampang disiyapake lan enak. Manis sing sampurna kanggo dadi panganan cuci mulut, cemilan utawa sarapan.

Peach cobbler karo es krim

Peach cobbler karo es krim

Cobbler minangka panganan cuci mulut asli Amerika kanthi pangkal buah lan topping spons sing disuguhake es krim. Coba wae!

Muffin gedhang

Muffin gedhang

Muffin pisang, resep sing gampang disiyapake lan sampurna kanggo nggunakake buah sing wis mateng lan ora bakal dikonsumsi maneh

Jajan Eyang

Jajan cookie Eyang

Kue kue Eyang, resep sing gampang lan cepet kanggo disiyapake. Kue sing sampurna kanggo kulawarga, utamane kanggo bocah

Kue puff kayu manis apel

Jajanan puff apel lan kayu manis

Kue kue apel lan kayu manis karamel kanthi sentuhan kayu manis, rasa sing enak lan gampang disiapake, sampurna kanggo musim apa wae

Panggang roti gelombang mikro

Panggang roti gelombang mikro

Resep sederhana kanggo nyiyapake puding roti gelombang mikro sajrone sawetara menit. Makanan penutup tradisional sing disenengi kabeh wong

Panggang lan krim

Panggang lan krim

Puding lan krim, minangka alternatif panganan cuci mulut tradisional saka pawon. Gampang disiapake lan sampurna kanggo acara apa wae.

Scone Stroberi

Scone Stroberi

Scone minangka gulung manis khas Skotlandia, sing cocog kanggo sarapan utawa teh sore. Dina iki kita ngusulake versi nganggo buah: scone with strawberry

Kue kuwalik nanas

Kue kuwalik nanas

Kue kuwalik nanas sing disiapake saiki nyenengake banget, cocog kanggo dadi panganan cuci mulut ing musim panas mbesuk. Apa sampeyan wani nyoba?

Penjaga vanilla

Kastil vanilla sing sugih lan sederhana kanggo nyiyapake panganan cuci mulut tradisional. Cocog kanggo kabeh kulawarga lan kanggo panganan cuci mulut karo kanca.

Kue pisang kanggo sarapan

Kue pisang kanggo sarapan

Kue banana sing disiyapake dina iki minangka sarapan sing apik kanggo kulawarga. Coba wae! yen sampeyan pengin miwiti dina kanthi energi.

Jam stoberi lan keju

Dina iki kita nggawa sampeyan panganan cuci mulut sing enak sing bakal nyenengake bocah lan ora kaya bocah. Apa sampeyan wis nyoba keju keju lan stroberi durung? Sampeyan bakal seneng!

Cookie Raspberry Lemon

Cookie Raspberry Lemon

Cookie jeruk nipis lan raspberry sing disiapake saiki paling becik kanggo ngiringi kopi utawa teh nalika cemilan. Coba cobanen!

Muffin Coklat Waluh

Muffin Coklat Waluh

Muffin waluh lan coklat sing digawe saiki duwe presentasi rong warna lan rasane luwih enak.

Kue roti jahe kanggo Natal

Kue roti jahe kanggo Natal

Kue roti jahe kayu manis bakal nggawe sampeyan seneng-seneng ing pawon Natal iki. Panggang lan dekorasi kaya sing paling disenengi.

Apel panggang karo Calvados

Apel panggang karo Calvados

Apel panggang minangka panganan cuci mulut tradisional sing ana akeh versi. Iki karo Calvados minangka salah sawijining favorit nenekku.

Pastel teh almond

Teh Almond Kriting Pastel

Kue-kue teh almond sing disiapake saiki paling becik kanggo ngeterake cemilan sore ing wayah awan udan kaya saiki.

Kue wortel

Kue wortel, gampang disiyapake lan sugih banget. Kanggo nyiyapake sarapan utawa pesta, kue sing sehat banget. Coba !!!

Muffin oranye coklat

Muffin oranye coklat

Muffin coklat lan oranye sing disiapake saiki gampang lan enak, sampurna kanggo ngrampungake sarapan utawa cemilan bocah cilik.

Muffin blueberry mini

Muffin blueberry mini

Muffin blueberry mini sing saiki digawe kanggo panganan cuci mulut kanthi glas lemon sing sederhana.

Kue wortel karo frosting keju

Kue wortel karo frosting keju

Kue wortel utawa kue wortel kanthi frosting keju iki gampang banget. Panganan cuci mulut sing ideal sing diwulangake kanggo sampeyan masak utawa tanpa butter.

Yogurt, kacang lan cangkir coklat

Yogurt, kacang lan cangkir coklat

Yogurt, kacang lan kacamata coklat sing disiapake saiki kanthi gampang lan cepet. Panganan panganan cuci mulut sing gampang diapiki supaya bisa dirasakake.

Muffin coklat

Muffin coklat krasan kanggo sarapan utawa cemilan iku apik banget. Dheweke gampang disiyapake lan apik banget.

Jajan jagung

Kue jagung enak!

Kue tepung jagung iki cocog kanggo disajikake karo kopi utawa secangkir coklat panas ing wayah awan, enak!

Coklat lan cokelat karamel asin

Coklat lan cokelat karamel asin

Gigitan karamel coklat lan asin iki sampurna minangka panganan cuci mulut utawa cemilan kanggo dituduhake karo kulawarga lan kanca, godaan sejatine!

Donat anise digoreng

Donat anise digoreng

Donat anis minangka klasik saka gastronomi sing populer. Enak sing enak kanggo sarapan, cemilan sing saiki dituduhake cara nyiyapake.

Stroberi Panna Cotta

Stroberi panna cotta

Stroberi panna cotta minangka panganan cuci mulut adhem sing asal saka Italia sing cocog kanggo musim panas. Siapke luwih dhisik lan disajikake karo strawberry.

3 Kue Coklat

Resep saiki wis virus lan digawe dening meh kabeh wong. Iki minangka kue coklat 3, sing nyenengake kabeh pangertene.

Napolitan coklat mini

Napolitan coklat mini

Napolitan coklat mini sing disiapake saiki gampang lan cepet digawe. Cocog ngiringan kopi nalika sarapan utawa cemilan.

Cangkir Krim Vanilla Waluh

Cangkir Krim Vanilla Waluh

Cawan krim vanilla waluh iki minangka cara sing asli kanggo nyedhiyakake waluh minangka panganan cuci mulut. Apa sampeyan wani nyiyapake?

Kue waluh kanthi krim kocok

Kue waluh kanthi krim kocok

Kue spons waluh iki gratis! kanthi krim kocok, gampang lan cepet disiyapake. Cocog kanggo Halloween sabanjure.

Kue coklat isi Nutella

Kue coklat isi Nutella

Cookie coklat sing diisi karo Nutella ora bisa dilalekake kanggo kabeh pecinta coklat. Dheweke uga gampang ditindakake, coba!

Sele coklat nganggo biskuit

Sele coklat nganggo biskuit

Sele coklat karo biskuit sing disiapake saiki minangka panganan cuci mulut sing migunani banget. Sederhana lan cepet disiyapake, disenengi bocah lan wong diwasa.

Kentang manis sing digawe manis

Ubi jalar sing legi iki bakal menehi rasa legi ing omah. Iki minangka panganan cuci mulut tradisional sing pengin diwenehake menyang Resep Masakan

Kue apel, kayu manis lan kismis

Kue apel, kayu manis lan kismis

Dina iki kita nyiapake apel, kayu manis lan kue kismis sing enak. Sarapan kulawarga sing apik kanggo miwiti dina kanthi energi.

Flang almond nganggo karamel

Flang almond nganggo saus karamel

Bumbu kacang almond kanthi saus karamel iki minangka panganan cuci mulut sing apik. Cocog kanggo intoleransi laktosa lan ora ngemot endhog!

Kue cangkir pisang lan nutella

Kue cangkir pisang lan nutella

Kue mug yaiku cupcakes cilik, ukurane cangkir, digawe ing gelombang mikro. Cara sing gampang lan cepet kanggo nyedhiyakake panganan cuci mulut.

Hladod nganggo blueberry lan keju wedhus

Es krim blueberry lan wedhus

Es krim keju blueberry lan wedhus iki sing saiki disiapake ing Resep Masakan bakal nggawe sampeyan kaget, rasa lan warna. Coba musim panas iki!

Cangkir yogurt, raspberry lan madu

Cangkir yogurt, raspberry lan madu

Kacamata yogurt, raspberry lan madu sing saiki disedhiyakake gampang lan cepet disiyapake. Panganan cuci mulut sing entheng lan seger kanggo kabeh kulawarga.

Kue yogurt nganggo woh-wohan

Kue yoghurt kanthi woh-wohan, entheng lan ora rumit, bisa disiyapake nganggo woh-wohan sing paling disenengi, yaiku panganan cuci mulut sing sehat banget.

Flan krim tanpa oven

Flan krim tanpa oven, sugih lan gampang disiyapake, sampeyan pengin ngerti cara nyiyapake? Ketik lan sampeyan bakal weruh gampang banget nggawe flan iki nganggo krim, sampeyan bakal seneng !!!

Sirup ceri lan rum

Sirup ceri lan rum

Sirup ceri lan rum sirup iki cocok kanggo panganan cuci mulut utawa kue sing disenengi. Uga asile ...

Kue spons karo ceri

Kue sing lembut lan jus karo ceri, sugeh kanggo sarapan utawa cemilan, kebak vitamin, kanthi woh-wohan sing luwih sehat, sampeyan bakal seneng.

Kue bundt coklat

Yen seneng coklat banget, sampeyan ora bakal kliwat kue Bundt iki. Kue iki alus lan enak lan nggawe banyu cangkeme dadi banyu.

Kue almond lan oranye

Kue kembang, almond lan oranye

Florentine minangka cookie sing ringkes lan renyah sing digawe nganggo endhog putih lan almond, sing saiki wis diwenehi oranye.

Apel panggang karo keju

Apel panggang karo keju keju Ayo dadi paling sugih ing jagad iki, apel panggang lan cheesecake! Sing…

Persik runtuh

Persik runtuh

Crumb peach minangka proposal sing apik kanggo panganan penutup musiman. Bisa disajikake dhewe utawa nganggo es krim lan / utawa panganan sing adhem banget.

Jajan keju Jepang

Kue keju Jepang Keju ing omah nggawe kita edan, kanthi versi asin utawa manis. Gawe…

strawberry crumb

Stroberi rusak

Croberi Stroberi Asal saka kue manis sing cepet lan gampang iki saka Inggris. Pisanan aku ...

Palmeritas coklat peteng

Palmeritas coklat peteng

Kita wis njlentrehake ing 'resep-resep masak' macem-macem jinis wit kurma: kanthi nutupi gula, klapa parut ... nanging ...

Roti bakar klasik Prancis

Roti bakar klasik Prancis

Roti bakar klasik Prancis sing adonan gula roti panggang Prancis minangka panganan cuci mulut khas Paskah sing dingerteni kabeh wong lan…

Lemon mousse

Aku ora ngerti apa sampeyan seneng mousse lemon seger kaya aku, nanging kanggo wong-wong sing ...

Millefeuille nganggo krim kopi

Millefeuille nganggo krim kopi

Tanpa rumit banget, dina iki kita nggawe millefeuille sing diisi karo krim kopi. Panganan panganan cuci mulut sing angel, ora angel, supaya ngejutake wong-wong sing ana ing omah.

Flan keju lan susu kental

Flan keju lan susu kental

Flan minangka panganan cuci mulut sing misuwur banget. Dina iki kita nggawe versi krim keju lan susu kental sing lembut lan lembut.

Kue mascarpone lan kue coklat

Kue mascarpone lan kue coklat

Kue keju mascarpone kanthi coklat iki gampang digawe, becik diwiwiti ing restoran lan diwenehi sarapan, cemilan utawa panganan cuci mulut.

Pulley Huelva

Pulley Huelva iki digawe saka susu. Iki minangka panganan tradisional sing wis diwulang saka generasi ke generasi. Coba cobanen!

Kue coklat loro

Kue coklat loro

Kue coklat loro iki digawe saka kue sing rada lembab minangka alas lan es krim. Cocog kanggo penyayang coklat.

Kue spons kanthi lapisan coklat

Kue spons kanthi lapisan coklat

Kue kanthi lapisan coklat iki minangka godaan minangka cemilan utawa panganan cuci mulut kanggo kabeh sing seneng coklat peteng.

Padi

Apa puding beras minangka panganan penutup tradisional lan tukang sing sampeyan ngerti? Enak tenan!

Bubur kordovan

Bubur kordovan digawe nganggo banyu, cocog kanggo panganan cuci mulut sawise nedha awan lan nedha bengi. Makanan penutup tradisional Andalusia.

Apple suci

Yen sampeyan pengin ngejutake tamu kanthi panganan pencuci mulut sing cepet lan cepet, aja lali langkah demi langkah saka apel suci iki.

Biskuit kacang almond

Kue kacang almond krasan, yen wis dipanggang, bakal wangi kabeh omah kanthi aroma sing enak.

Nyokot Nocilla

Sandwich nocilla, cocog kanggo cemilan, sarapan utawa karo kopi sawise mangan. Enak tenan!

Pastry lan pistachio puff jajanan

Ora kabeh panganan cuci mulut kudu dadi senjata sing bisa ngrusak kalori. Kue-kue peach lan pistachio puff iki, kanthi ukuran sing tepat, minangka keajaiban

Wit klapa

Wit klapa

Puffy palmeritas jajanan minangka cemilan manis sing gampang banget kanggo nyiyapake sing akeh topping. Dina iki kita nuduhake sampeyan carane nggawe klapa.

Mousse lemon cepet

Mousse lemon cepet karo biskuit

Mousse mousse karo biskuit iki minangka panganan cuci mulut sing nyenengake, uga enak lan gampang digawe, sing cocog kanggo pamula!

Persik panggang karo es krim

Persik panggang karo es krim

Resep persik panggang karo es krim iki gampang lan cepet. Panganan cuci mulut woh sing nyenengake kanggo musim panas iki.

Bar jeruk utawa irisan

Irisan utawa bar jeruk nipis

Irisan utawa bar jeruk nipis minangka panganan cuci mulut sing ideal kanggo taun iki amarga sentuhan asam lan nyenengake. Dheweke uga gampang disiapake.

Cangkir yoghurt lan peach

Cangkir yoghurt nganggo persik

Piala Dingin Peach Yogurt iki gampang digawe cepet; panganan cuci mulut sing entheng lan nyegerake kanggo ngrampungake panganan musim panas.

Sorbet Stroberi

Sorbet Stroberi

Stroberi sorbet minangka proposal sing apik saiki yen panas njaluk panganan panganan cuci mulut sing adhem. Apa sampeyan wani nyoba? Gampang banget digawe.

Kue coklat gawean

Kue coklat krasan: enak kanggo panganan cuci mulut lan cemilan, gampang digawe.

wafel

wafel

Wafel manis iki bisa disedhiyakake minangka sarapan, cemilan utawa panganan cuci mulut sing diiringi woh, krim, madu, karamel utawa es krim.

Kue wortel

Dina iki, sampeyan menehi resep kue wortel, resep sehat kanggo awak.

Meringue nggresah

Resep mendesah Meringue: sampeyan mung butuh rong bahan, putih lan endhog.

Roti cekak kanthi frosting

Roti cekak kanthi frosting

Mantecado de Avilés minangka bagean saka "bollu", hadiah sing diwenehake para simbah baptis kanggo putrine ing dina Minggu Paskah.

Madeleine Lemon

Madeleine Lemon

Madeleines minangka biskuit cilik bentuk cangkang sing asale saka Prancis. Rasane alus lan alus banget kayata sarapan utawa cemilan.

Brownie coklat Coklat

Coklat coklat coklat sing enak disiapake mung 3 menit. Sugih, legi, kanggo sing duwe untu sing manis.

Jajan roti

Resep kue roti iki gampang banget kanggo digawe lan ngemot bahan sing terjangkau sing bisa ditrapake kanggo kabeh wong. Siap siyap?

Jajan mug coklat

Jajan mug coklat

Kue cangkir coklat minangka cupcakes cepet sing bisa sampeyan siyap sajrone limang menit nganggo mikrondon. We saiki coklat.

Krim krasan

Kanthi resep crepe krasan iki, tamu bakal luwih pengin: enak lan sentuhan asin sing cocog kanggo kabeh jinis restoran.

Kopi mousse kanthi krim kocok

Kopi mousse kanthi krim kocok

Mose kopi kanthi krim lan kakao minangka proposal sing apik kanggo panganan cuci mulut nalika nedha awan utawa nedha bengi Valentine sabanjure.

Kue kuwalik oranye

Kue kuwalik oranye

Kue oranye kuwalik iki digawe nganggo woh mangsan sing paling apik kanggo sarapan manis utawa panganan cuci mulut

Kue teh coklat

Kue teh coklat

Kue-kue teh dicelup coklat iki sampurna kanggo ngiringi teh utawa kopi ing wayah sore.

Panna cotta

Resep panacota (panna cotta)

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan cara nggawe resep sederhana kanggo panganan cuci mulut khas Italia sing khas. Panacota utawa susu masak minangka panganan cuci mulut.

Puff jajanan lan welut krim

Puff jajanan lan welut krim

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe panganan cuci mulut sing paling tradisional ing kabeh toko jajanan ing Spanyol, sawetara kue-kue puff lan krim eclair sing enak.

Nougat mousse

Jijona nougat mousse

Mousse Jijona nougat iki nyedhiyakake sampeyan cara liya kanggo ngicipi panganan cuci mulut minangka khas Natal iki kaya almond lan madu nougat

Flang almond krasan

Flang almond krasan

Ing artikel iki, kita nuduhake panganan cuci mulut sing gampang banget lan cepet kanggo nggawe panganan cuci mulut utawa cemilan. Fiber kanthi rasa sing sugih sing bakal disenengi bocah.

Kue apel Pedro Ximénez

Kue apel Pedro Ximénez

Kue apel Pedro Ximenez iki minangka ide kanggo ngrampungake sarapan utawa cemilan kanggo wong diwasa lan bocah.

Kue balung

Kue balung

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe kue balung sing sugih lan sederhana supaya sampeyan bisa nikmati akhir minggu iki kaya bocah-bocah. Cepet banget.

Pai woh

Pai woh

Ing artikel iki, kita nyiyapake panganan cuci mulut kue woh sing istimewa banget kanggo bocah, mula bakal gampang ngenalake babagan asupan woh-wohan.

Jello coklat

Jello coklat

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe jeli coklat sing apik lan sugih kanggo bocah, panganan cuci mulut sing bakal disenengi kabeh kulawarga.

Brownie Hazelnut

Brownie Hazelnut

Brownie hazelnut iki minangka panganan penutup. Murah lan sederhana, sampeyan bakal kaget karo warga lan wong liya.

Kue njedhul

Kue njedhul

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe kue kanthi cara sing gampang, gampang lan cepet. Cocog kanggo pesta utawa perayaan bocah.

Biskuit soletilla

Biskuit soletilla, umur

Kue spons soletilla enak bareng karo kopi utawa cangkir coklat. Lan gampang ditindakake, coba wae!

es krim puding beras

Es krim puding beras krasan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe es krim puding beras sing enak, panganan cuci mulut sing nyenengake kanggo taun iki.

Kue Oreo Krasan

Kue Oreo Krasan

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep sing enak kanggo bocah. Kue Oreo sing apik kanggo ulang taun bocah utawa wong diwasa.

Tart tart lan susu kental

Tart tart lan susu kental

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe roti persik lan susu sing kental. Mangkono, kita bakal nggawe manis ing akhir minggu kanggo bungah.

Melon panggang karo kenari

Melon panggang karo kenari

Kita nuduhake sampeyan cara liyane kanggo nyedhiyakake melon minangka panganan cuci mulut; Panggang lan diiringi krim lan kenari.

Salad woh, yoghurt lan mascarpone

Salad woh, yoghurt lan mascarpone

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe salad buah sing sugih kanggo nglawan suhu panas ing musim panas. Resep sing sederhana lan seger.

Roti cekak karo madu heather

Roti cekak karo madu heather

Roti cekak minangka roti cekak sing asale ing Skotlandia. Dina iki kita nyiyapake karo madu heather alami sing apik.

Jelly stroberi krasan

Jelly stroberi krasan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe jeli stroberi krasan sing sugih lan cepet. Khusus kanggo bocah minangka cemilan utawa panganan cuci mulut.

Kue stroberi lan puff

Kue stroberi lan puff ing 30 menit

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep sing enak adhedhasar stroberi sing ana ing musim. Kue stroberi lan puff, gampang lan cepet digawe.

Donat goreng

Donat goreng, resep tradisional

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep khas Paskah. Sawetara donat goreng tradisional sing digawe ing saben omah.

Roti butter

Roti butter, Bilbao banget

Dina iki kita nuduhake sampeyan carane nggawe roti tawar khas Bilbao sing enak; sampurna karo kopi sing enak.

Muffin chip pisang lan coklat

Muffin chip pisang lan coklat

Muffin karo pisang lan chip coklat iki uga enak, proposal sing apik kanggo njupuk pisang sing mateng saka mangkuk buah.

Pir lan coklat hancur

Pir lan coklat hancur

Rusak pir lan coklat iki gampang disiyapake. Panganan panganan cuci mulut panas sing enak sing bisa digabung karo es krim utawa yoghurt.

Rambut bayonese malaikat

Rambut bayonese malaikat

Kita nuduhake sampeyan carane nggawe bayonnaise, panganan cuci mulut sing gampang lan cepet sing diisi karo rambut malaikat

Kue apel lan madu

Kue apel lan madu

Kita nuduhake sampeyan carane nggawe kue apel sing dihiasi nganggo irisan apel lan madu

pestiños

Pestiños, khas Natal sing manis

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe panganan cuci mulut khas Natal, pestisio. Resep iki diwarisake saka wong tuwa menyang bocah suwene.

Muffin kanthi frosting donat

Muffin nganggo glathi donat, nyenengake

Kunci kunci cupcakes dhasar kasebut yaiku ing frosting; glasen sing manis banget sing bakal ngelingake sampeyan babagan donat. Sarapan utawa cemilan sing sampurna.

Profiteroles (pastry choux)

Profiteroles (pastry choux)

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe pasta kanggo panganan cuci mulut, roti lapis. Tempel iki digunakake kanggo nggawe petisus, profiterole, lsp.

Flan Coklat Putih

Flan coklat putih, khusus akhir minggu

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe panganan cuci mulut sing enak kanggo akhir minggu iki. Flan krasan sing apik adhedhasar coklat putih, sampeyan mesthi bakal seneng banget.

Scone nganggo kayu manis lan coklat

Scones Chip Coklat Kayu Manis

Scone umume ing sarapan lan cemilan ing Inggris. Dina iki, kita nggawe kanggo sampeyan nganggo kayu manis lan coklat, enak!

Cupcakes coklat lan oranye

Cupcakes Oranye Coklat Fluffy

Dina iki, kita mulang sampeyan babagan cara nggawe coklat lan kue-kue oranye sing enak lan alus, sing cocog kanggo sarapan utawa cemilan.

Puding Medlar

Puding medlar, woh mangsan

Ing artikel iki, kita menehi idea babagan panganan cuci mulut kanggo akhir minggu iki, puding medlar sing enak.

Donat coklat

Donat coklat, sapa sing nolak?

Apa sampeyan seneng donat coklat? Kita nuduhake sampeyan cara sing gampang kanggo nggawe supaya sampeyan bisa nikmati ing omah

Biskuit lebur

Cookie butter lebur

Cookie roti cekak lebur iki nyawiji ing cangkem. Coba wae! Nggawe pancen gampang.

Susu goreng

Susu goreng, resep tradisional

Ing artikel iki, kita nyedhiyakake panganan cuci mulut sing digawe sadurunge. Yaiku susu sing digoreng, panganan sing migunani kanggo cemilan sing disaranake.

Kue cookie mocha coklat

Kue, mocha lan kue coklat

Iki resep sing sampurna kanggo ulang taun lan kumpul kulawarga; cookie sing gampang digawe, ora dipanggang, ora dipanggang, cookie sing ditutupi coklat lan kue mocha!

Roscón de reyes krasan

Roscón de Reyes krasan

Resep kanggo nggawe roscón de Reyes krasan kaya sing ditemtokake dening tradhisi. Rosario khas karo woh-wohan permen lan kacang almond sing diiris. Resep umur.

Kue persik tanpa endhog

Kue spons peach (tanpa endhog)

Dina Resep Masak iki kita wenehi resep kue bolu persik sing enak tanpa endhog!. Dadi sampeyan ora usah kuwatir karo cemilan bocah.

Truffle coklat

Truffle coklat ing telung langkah

Resep kanggo nggawe truffle coklat kanthi telung langkah gampang. Kita nuduhake sampeyan cara sing gampang kanggo nggawe truffle coklat, panganan sing enak kanggo tamu

Kue spons sajrone 5 menit

Kue spons sajrone 5 menit

Nggawe kue ora gampang banget: Kita lebokake kabeh bahan ing cangkir, campuran lan gelombang mikro! Kowe wani ?.

Krim Custard

Krim kue, ngisi kabeh panganan cuci mulut

Resep kanggo nggawe krim pastry, krim sing paling misuwur kanggo nggawe panganan cuci mulut. Temokake cara nggawe krim pastry paling apik kanthi cara lan cara sing gampang.

Kue coklat

Kue coklat alus

Cookie krasan mesthi menang lan, yen digawe saka coklat, luwih apik. Cookie iki empuk lan sugih nanging ora ...

Es krim gedhang lan klapa

Panganan cuci mulut beku karo pisang lan yogurt klapa, resep resep pisang lan es krim klapa kanggo musim panas. Bakal rasane enak!

Roti gedhang

Roti gedhang

Roti pisang sing disiapake karo bubuk manggang, resep khas Amerika sing khas, sampeyan bakal bisa ngerti kepiye asile

Muffin jeruk nipis

Muffin jeruk nipis

Resep sederhana kanggo muffin lemon. Muffin iki cocog kanggo sarapan utawa kanggo cemilan nganggo secangkir susu utawa disebar karo butter

Gedhang goreng klapa

Makanan penutup pisang goreng anget karo klapa parut, coklat, krim, utawa dulce de leche lan macem-macem krim es.

Pisang_small_ torrijas

Roti panggang Prancis gedhang cilik

Resep sing prasaja lan sugih kanggo torrijas gedhang cilik, kanthi kayu manis. Ayo ndeleng langkah demi langkah kanggo ngrasakake panganan sing enak.

resep-resep-kanggo-goreng-pisang-karo-karamel

Pisang goreng kanthi karamel

Preparasi kanthi rasa legi, gedhang goreng kanthi karamel. Ayo ndeleng langkah demi langkah kanggo ngrasakake panganan sing enak.

Benang Paskah

Benang Paskah

Utas diiseni krim jajanan, kenari lan kismis. Resep kanggo kue Paskah sing diiseni kudu sarapan utawa cemilan kanthi kopi sing enak.

Fritters karnaval

Dina iki kita bakal nyiapake resep kanggo fritter sing terinspirasi saka guenilles utawa bugnes sing disiapake eyangku dina Selasa ...

Palmeritas De Hojaldre

Kripik kue puff cocog kanggo cemilan. Amarga gampang disiyapake, sampeyan bisa nindakake kapan wae ...