Kasserole kelinci lan jamur

Kasserol kelinci jamur lan jamur, sajian sing gampang disiyapake, cocog kanggo panganan. Piring lengkap, sing regane sak piring.

Tenderloin daging babi ing saus

Tenderloin babi ing saus, sajian sing sampurna kanggo nyiyapake ing pesta utawa perayaan. Sajian sing bisa disiyapake sadurunge.

Endhog bakso diiseni

Bakso sing diiseni diiseni endhog, sajian sing enak lan enak kanggo disiyapake, cocog kanggo dipangan minangka pamula utawa aperitif.

Ayam nganggo wortel lan waluh

Ayam nganggo wortel lan waluh, daging lan sayuran musiman sing enak lan lengkap kanggo disiyapake minangka wiwitan utawa sajian siji.

Spaghetti zucchini karo pitik

Zucchini spaghetti karo pitik, sajian sehat sing lengkap. Panganan kanggo gawe kaget kulawarga utawa kanca nalika mangan.

Ayam nganggo saus bawang

Ayam nganggo saus bawang, sajian sing gampang disiyapake, kanthi rasa akeh. Sajian pitik sing disenengi kabeh kulawarga.

Gratin Terong Diiseni

Aubergine diiseni au gratin, sajian lengkap banget sing bisa disiyapake minangka sajian siji. Cocog kanggo digunakake.

Ayam, brokoli lan kurma tumis

Ayam, brokoli lan kurma tumis

Ing omah, kita seneng resep-resep sederhana kayata Ayam, Brokoli, lan Goreng Tanggal. Resep uga cepet disiyapake. Coba wae!

Iga babi ing saus

Iga babi ing saus, sajian sing gampang lan cepet kanggo disiyapake, cocog kanggo nedha awan utawa nedha bengi. Uga bisa disiyapake sadurunge.

Bakso ing saus wortel

Bakso ing saus wortel

Bakso ing saus wortel sing dakenggo saiki kalebu klasik ing pawon. Resep sing sanajan ora ...

Pitik stewed karo jamur

Pitik pitik jamur, sajian sing sugeh, sederhana lan lengkap, cocog kanggo kabeh kulawarga. Sajian sing bisa disiyapake sadurunge.

Kelinci panggang karo kentang

Kelinci panggang karo kentang, sajian sing gampang disiyapake, cocog kanggo nedha awan utawa nedha bengi karo kanca utawa kulawarga. Kanthi sayuran iku sajian lengkap.

Daging babi karo tomat

Daging babi karo tomat, godhog daging sing gampang lan cepet kanggo disiyapake, saus lan saus sing enak banget sing sampeyan seneng.

Burger Daging Sapi lan Babi Krasan

Burger kari daging sapi lan daging babi sing digawe dhewe, nyenengake banget. Cocog kanggo nedha bengi sing ora resmi, supaya bocah cilik bakal seneng.

Pinggang panggang diiseni keju

Loin diiseni keju ing oven karo kentang, sajian sederhana sing bisa digawe lan sing populer banget. Tenderloin sing jus lan sugih diiseni keju.

Ham turki Spanyol

Ham turki Spanyol

Dina iki aku nggawa resep sing gampang lan enak kanggo ham turki Spanyol iki. Sajian sing gampang disiyapake, ...

Veal saos karo sayuran

Veal saos karo sayuran, sajian cepet sing disiyapake ing pot ekspres. Cocog kanggo nyiyapake sadurunge. Sajian lengkap banget.

Godhok domba

Godhok domba

Resep rebusan domba karo kentang lan sayuran, cara masak daging sing enak iki. Piring sendok sing ideal

Ayam diiseni saos

Ayam diiseni saus karo sayuran sing sajian sing sederhana lan beda-beda. Sajian lengkap sing disenengi kabeh wong, cocog kanggo kulawarga.

Suwiwi pitik barbekyu

Suwiwi pitik barbekyu

Suwiwine ayam bakar panggang iki duwe gaya Asia lan rasa sing bakal narik sampeyan. Cocog kanggo nedha awan utawa nedha bengi ora resmi karo kanca-kanca.

Pitik karo saus keju

Dodo pitik karo saus keju

Rasakake resep sing gampang kanggo susu pitik lan saus keju, sing cocog kanggo acara apa wae lan cocog kanggo selera apa wae.

Burger diiseni

Burger isi Ham lan keju

Hamburger diiseni ham Serrano, ham masak lan keju. Resep sing gampang lan gampang kanggo disiyapake, sampurna kanggo para tamu sing kaget

Pork Loin A Bir

Pork Loin A Bir

Pita Cepet Bir Masak Pinggang Daging babi - Cara Paling gampang kanggo Masak daging sing kurang lemak iki

Buklet loin sing diiseni

Buklet loin babi diiseni ham lan keju

Kanthi resep sing gampang iki, sampeyan bisa nyiyapake booklet loin daging babi sing diiseni ham lan keju sajrone sawetara menit. Panganan sing enak kanggo kabeh kulawarga

Babak daging sapi diiseni

Veal babak diiseni kentang panggang

Kanthi resep sing enak kanggo babak daging sapi sing diiseni, sampeyan bakal duwe sajian sing sampurna kanggo saben dina. Asil sing luar biasa kanthi bahan-bahan sederhana

Loin karo saos madu

Loin karo saos madu, sajian daging kanthi saus sing entheng lan beda. Saus sing enak kanggo ngancani daging apa wae.

Kari Turki

Kari Turki

Sirloin kalkun kari sing diiringi quinoa, sajian kalori sing murah banget kanggo kabeh jinis panganan. Cocog kanggo kulawarga kabeh

Resep pitik

9 resep pitik sing pengin dicoba

Kita ngusulake 9 resep pitik sing gampang lan beda-beda. Resep sing nyenengake kanggo taun iki lan nyenengake kanggo wektu sing adhem.

Couscous karo chickpeas lan daging domba

Couscous karo chickpeas lan daging domba

Couscous karo kacang buncis lan daging domba sing kita saranake saiki minangka panganan sing lengkap lan nyenengake, cocog kanggo musim salju lan musim salju sing paling adhem.

Pitik karo bir lan jamur

Pitik karo bir lan jamur sajian sing gampang lan apik banget. Cocog kanggo siyap ing wektu sing cendhak. Panganan sing apik kanggo kabeh kulawarga.

Bakso Gardener

Bakso Gardener

Bakso kebon iku klasik ing meja kita. Panganan sing campuran daging lan sayuran lan biasane disenengi kabeh.

Pitik stewed karo artichoke

Pitik stewed karo artichoke

Pitik rebus kanthi artichoke sing saiki disiyapake minangka pilihan sing tepat nalika kudu nyiyapake panganan sadurunge.

Klambi lawas nganggo cah ayu

Klambi lawas nganggo cah ayu

Sandhangan lawas nganggo kacang buncis minangka resep klasik sing digunakake, nyenengake banget ing taun iki. Coba wae!

Dodo pitik renyah saos

Dodo pitik renyah karo saus

Dodo pitik sing kita saranake saiki lembut ing sisih njero lan rangup ing njaba. Ngiringan karo saos favoritmu!

Bakso ing saus

Bakso ing saus

Resep sing digawa saiki yaiku babagan sawetara bakso saus, sing diiringi kentang tumbuk, salad utawa nasi sing digodhog bisa menehi menu super.

Puff pastry diiseni daging

Kue panggang diiseni daging sing gampang lan gampang disiyapake, kue gurih sing bisa disiyapake ing pesta kasebut. Sampeyan mesthi bakal seneng banget.

Panggang disigar ing klamben

Panggang disigar ing klamben

Resep saiki bisa uga ora seneng banget: Panggang disigar ing klamben. Sampeyan wis nyoba? Punapa panjenengan mbaleni?

Pinggang nganggo kecap

Dina iki kita menehi resep sing cocog kanggo karnivora sing paling akeh: Loins with soy sauce. Sentuhan liyane kanggo daging umum lan biasa ing meja kita.

Beras nganggo gandum ayam

Resep saiki yaiku babagan beras: Beras nganggo emping pitik, resep sing gampang digawe lan irit banget kanggo kanthong kulawarga.

Loin Pork Panggang

Loin Pork Panggang

Temokake resep kasebut kanggo nyiyapake tenderloin daging panggang kanthi cara sing gampang. Kepiye cara nggawe jus? Temokake ing kene rahasia kanggo masak

Couscous karo daging karo tomat

Couscous karo daging karo tomat

Couscous karo daging karo tomat sing disiapake saiki minangka proposal cepet kanggo kalebu ing menu kulawarga mingguan. Apa sampeyan wani nyiyapake?

Chops Lamb Crust Pistachio

Chops Lamb Crust Pistachio

Coklat domba pistachio sing disiyapake saiki bisa dadi alternatif sing apik kanggo barbekyu sabanjure karo kanca.

Kari pitik kari

Kari pitik kari

Dodo pitik kari sing disiapake saiki bakal ngebaki pawonmu kanthi aroma. Resep sing gampang lan cepet iki yaiku ...

Panggang Pepe Ayam Mustar Madu

Resep dina iki cocog kanggo para karnivora liyane sing kepengin nyoba resep anyar: batang drum ayam karo mustar madu sing dipanggang ing oven.

Daging sapi karo sayuran lan salad

Daging sapi karo sayuran lan salad

Daging sapi karo sayuran ing kanon sing disiapake saiki minangka sajian lengkap, sederhana lan cepet sing bisa ditambahake ing menu mingguan.

Rebus terwelu karo bir

Rebus rebus karo bir, sajian krasan sing gampang banget lan akeh rasane, bisa digawa nganggo kentang utawa sayuran.

Dodo pitik saos karo mrico

Dodo pitik saos karo mrico

Dina iki kita masak ing Resep Pawon sawetara susu pitik sing enak karo saus lan mrico. Kita nindakake ing oven, entuk pitik sing jus banget.

Sirloin disigar saos

Resep sing saiki ditawakake kanggo karnivora paling akeh. Iki minangka sirloin sing disigar saos sing dihiasi karo kentang. Sugih tenan!

Loin karo bawang karamel

Tenderloin karo bawang karamel iki bakal nyenengake kabeh wong: enak, daging sing enak banget lan uga panganan sing gampang digawe.

Krasan San Jacobos

San Jacobos krasan sing enak iki bisa dadi panganan sing gampang lan uga migunani banget nalika ora duwe nedha bengi utawa nedha awan. Apa sampeyan rumangsa?

Pitik panggang kanthi tunas brussel

Pitik panggang kanthi tunas brussel

Ayam panggang iki karo tunas Brussels iku gampang lan gampang disiyapake; becik kanggo pesta Natal sabanjure. Ayo oven nggawe gaweyan sing cocog kanggo sampeyan.

Manggang Macaroni

Resep kanggo makaroni gratin panggang, sajian lengkap lan gampang kanggo nyiyapake ing bocah cilik sing bakal mangan.

Iga BBQ karo sega

Iga BBQ karo sega

Dina iki kita nyiyapake iga panggang kanthi saus barbecue, resep kanthi rasa sing kuat lan titik pedhes sing bakal disajikake karo nasi putih.

Bakso ing saus bawang

Resep bakso ing saus, resep krasan karo saus kanggo nyelup roti, sing disenengi kabeh wong ing omah, coba, sampeyan bakal seneng !!

Sosis karo bawang karamel, dipanggang

Sosis karo bawang karamel

Sosis iki nganggo bawang karamel minangka sajian sing enak lan gampang disiyapake. Cara "mewah" kanggo mangan segawon panas sing seger.

Lasagna Terong

Lasagna aubergine sing apik banget, yaiku sajian lengkap banget sing diiringi salad, kita bisa nggawe sajian tunggal, sampeyan mesthi bakal seneng.

Bola pitik goreng

Dina iki, kita nyedhiyakake resep sing ideal kanggo kabeh pamirsa: wiwit cilik nganti diwasa. Apa…

Terong diiseni daging

Aubergine sing diiseni daging minangka resep sing pas kanggo kabeh kulawarga, luwih-luwih yen ana tamu ing omah ...

Ayam sing diasinake

Nggawe pitik acar paling gampang, lan fleksibel. Enak banget nalika panas ngiringan spageti kaya nalika adhem salad.

Pai daging lan mrico

Apa sampeyan seneng empanada? Siji sing dakkirimi iki 100% krasan lan gampang digawe ... Wis cukup ...

Ayam sing wis diasinake

Secara pribadi, aku kesel banget akhir-akhir iki mangan daging pitik. Wis dadi rada insipid lan rasane saben ...

Lemon Spice Paha Pitik

Gendhang pitik nganggo lemon lan rempah-rempah sing ditawakake saiki resep banget kanggo ...

Uwang panggang Herb

Tenderloin panggang oven iku resep sing gampang disenengi kabeh wong. Panggang ing oven ora menehi tenaga lan kita bisa mangsuli nganggo karep apa wae.

Daging karo tomat

Daging karo tomat

  Yen ana resep sing paling disenengi, Daging iki karo tomat. Ya, iku sajian sederhana, nanging ...

Rebus domba nganggo mrico

Rebus domba nganggo saus mrico

Rebus domba karo mrico minangka salah sawijining panganan sing nyenengake sing mbantu sampeyan ngatasi suhu sing adhem. A…

Daging kanggo isi

Daging kanggo ngisi iki bakal ngilangi sampeyan luwih saka siji kesusu nalika nggawe, kayata, aubergine ...

Bakso karo saus bir

Bakso karo saus bir

Bakso kanthi saus bir sing disiyapake saiki dipanggang ing oven lan dadi pasugatan sing apik kanggo kabeh kulawarga.

Pitik jeruk nipis

Resep saiki dirancang khusus kanggo sing seneng fitness lan binaraga sing butuh mangan ...

Nasi pitik disigar

Dina iki resep sing meh disenengi kabeh wong, kenapa? Amarga rong bahan utamane, yaiku ...

Lamb karo mrico lan kentang

Resep-resep daging domba minangka bahan utama yaiku "ditresnani" amarga "ditolak". Napa kita ngomong kaya ngono? ...

Lamb karo tanduran Provencal

Muga-muga sampeyan seneng resep iki kanggo domba karo ramuan Provencal. Lamb minangka daging kanthi roso istimewa. Apa sampeyan seneng?

Pitik menyang bir

Ayam bir iki bakal nyenengake saben wong saben taun. Piring sing enak banget saos saka kacang almond lan bir.

Sup galet Thailand

Natal iki kita teka banget lan njupuk versi salah sawijining taplak meja Natal paling klasik kanthi sentuhan gabungan: 'Sup galet Thailand'

Rebus kentang karo daging

Apa sampeyan seneng rebus kentang karo daging iki? Biasane minangka salah sawijining resep wildcard ing kabeh omah.

Bakso domba Turki

Temokake langkah demi langkah saka salah sawijining sajian gastronomi Turki sing paling khas: meatloaf domba Turki (kofte domba). Enak

Dodo pitik karo krim

Yen sampeyan nyoba susu pitik krim sing enak iki, sampeyan ora bakal mangan kanthi cara liya. Dheweke jus lan saos krimane rasane entheng.

Sega panggang

Kepiye nyiyapake nasi panggang ing wektu rekaman?. Coba resep sing apik iki lan nikmati kaya kurcaci, mengko olahraga sampeyan.

Sirloin diiseni kentang panggang

Apa sampeyan nyiyapake sirloin sing sugih iki sing diisi kentang panggang? Enak banget, kalebu daging lan kentang sing sugih banget, minangka iringan sing paling apik.

Burger sandwich

Hamburger ing sandwich pitik utawa daging sapi bisa dadi salah sawijining panganan paling sugeh, sehat lan kreatif sing bisa dimasak. Wenehi imajinasi!

Kriket saka godhok

Kroket saka rebusan biasane resep ibu sing paling sugeh ... Meh kabeh duwe bahan sing padha nanging ora ana rasa sing padha karo liyane.

Loin ing saus jamur

Loin saus jamur, sajian campuran sing apik sing wis disedhiyakake karo endhog goreng. Entuk roti banjur dicelupake!

Rebus puding ireng

Temokake nilai nutrisi sosis getih kanthi godhok puding ireng sing apik iki, sampurna kanggo atlet utawa penyandang anemia

Daging lan sega

Beras karo daging, sajian sendok sing ideal dina-dina nalika panase ora akeh banget lan musim gugur wiwit katon.

Taco ayam

Taco ayam sing enak karo sayuran lan saus panas bisa dadi nedha bengi khusus kanggo dituduhake karo kanca. Apa sampeyan nulis?

Goreng endhog karo pitik karo jamur

Pitik iki sing dibungkus jamur ing anggur bakal nyenengake kabeh wong. Iki minangka panganan sing sampeyan ora bakal gagal lan sampeyan bakal diarani "ratu" utawa "raja" ing pawon.

Jack Daniels Iga

Resep sing enak lan gampang banget kanggo entuk iga asli Jack Daniels, enak banget lan lembut.

Steak Rusia «atomataos»

Resep enak kanggo "atomataos" steak Rusia kanthi sentuhan jahe sampurna kanggo ngisi tupper perjalanan menyang pantai, deso utawa gunung.

Panggang ayam lan sayuran

Panggang lan sayuran panggang, sajian sing gampang digawe lan butuh wektu sithik kanggo nyiyapake. Sampeyan mung butuh oven, pitik lan sayuran sing akeh.

Sirloin ing saus wortel

Sirloin ing saus wortel: sajian unik sing bakal nglegakake lan nyenengake kabeh pengunjung ing omah, wiwit saka paling gedhe nganti sing paling cilik.

Turki susu karo apel panggang

Resep susu kalkun sing enak lan jus nganggo apel panggang sing sampurna kanggo dipangan adhem utawa anget. Solusi sing sampurna kanggo panganan musim panas

Moussaka kanggo pamula

Lebokake gastronomi Yunani sing apik karo moussaka sing enak iki kanggo pamula. Kaya lasagna

Dodo pitik papak ireng

Dodo pitik karo bawang putih ireng: daging sing duwe roso sing enak lan mung sithik lemu, sing cocog kanggo diet.

Iga babi karo bir

Salah sawijining panganan daging panggang paling apik sing ana ing kene bisa uga resep Iga Pork Pork. Gampang lan enak.

Piranti arab

Picadillo Arab rebus iki minangka pajeg (gampang) kanggo Kefta Arab khas, ya, diadaptasi karo kathok sing digawe ing Spanyol. Gampang, enak lan sehat.

Bakso karo kentang

Bakso karo Kripik: sajian unik sing bakal menehi sampeyan wareg lan rasa ing cangkeme. Enak tenan!

Daging panggang nganggo jeruk nipis

Kepiye sampeyan entuk tutuk sing leleh ing cangkem? Kanthi apik, sabar lan oven. Resep iki kanggo domba panggang kanthi jeruk nipis minangka conto sing sampurna

Daging sapi bunder karo Porto

Daging sapi bunder karo Porto

Babak daging sapi ing saus Porto minangka panganan sing apik kanggo kompromi apa wae. Sampeyan bisa nyiyapake sadurunge.

Bakso wiski

Bakso wiski iki bisa dadi panganan sing khas kanggo nutrisi sing akeh. Resep sing sederhana nanging lengkap banget.

Sosis ayam karo bawang ing anggur

Sithik bahan sing dibutuhake kanggo nggawe resep iki kanggo sosis pitik kanthi bawang ing anggur. Dheweke metu jus banget lan sugih. Tes?

Rebus sephardic

Rebus daging sapi sephardic

Rebus daging sapi Sephardic iki duwe saus succulent sing nggabungake aroma legi lan pedhes. Nduwe kauntungan; bisa nyiyapake sadurunge

Steak tenderloin ing saus mrico

Steak tenderloin ing saus mrico

Ing artikel iki, kita ngomong babagan resep steak loin sing sederhana lan sehat sing bisa digawe sakcepete kanggo nedha awan lan nedha bengi.

Rebus daging sapi karo kentang

Rebus daging sapi karo kentang

Rebus daging sapi karo kentang lan sayuran minangka sajian lengkap banget sing nggunakake akeh energi. Cocog kanggo panganan sakulawarga.

Ayam patty lan keju sing wis diobati

Ayam patty lan keju sing wis diobati

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe empanada sugih sing diisi karo pitik lan keju béchamel sing ditambani. Campuran rasa sing apik banget, apik kanggo nedha bengi.

Gulung pitik lan sayuran

Gulung pitik lan sayuran

Kesel sampeyan mesthi nyiyapake susu pitik kanthi cara sing padha? Kita menehi saran kanggo sampeyan sawetara gulung susu sing diiseni sayuran

Beras nganggo pitik lan iwak cumi

Beras nganggo pitik lan iwak cumi

Nasi ayam tradisional dadi basis kanggo njupuk kauntungan saka bahan liyane sing ana ing omah. Kita nggawe sega karo sayuran, pitik lan cumi.

Ham pitik sing diiseni

Ayam ham diiseni ham lan keju saos

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe ham ayam sing enak diisi ham lan keju, nedha awan sing enak sing bakal dirasakake kaya kamulyan sing diberkahi.

Aubergine diiseni daging rosemary

Aubergine diiseni daging rosemary

Kita nuduhake sampeyan cara sing gampang kanggo nyiyapake aubergine sing diiseni, kanthi daging cincang sing dibumboni bawang putih lan rosemary.

Basa daging sapi ing saus

Basa daging sapi ing saus

Lidah suket minangka daging sing empuk banget lan ana sing seneng lan liyane nolak. Dina iki kita nuduhake sampeyan cara nyiyapake saos.

Risotto karo sosis

Risotto karo sosis

Kanggo miwiti musim Gugur anyar iki, aku wis nyiyapake risotto sing enak kanthi sosis kanggo nyelehake driji, muga-muga sampeyan seneng.

Isi pitik ing papillote

Isi ayam ing papillote, jus lan enak

Teknik papillote ora mung gampang banget, nanging uga sehat lan bisa ditrapake kanggo panganan apa wae. Dina iki kita nyedhiyakake kain karo pitik.

Terong sing diiseni daging

Aubergine diiseni daging karo keju

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe aubergine sing enak diisi gratin daging karo keju. Gigit sing apik banget kanggo langit-langit.

Longaniza nganggo saus anggur

Longaniza nganggo saus anggur

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep sing cepet banget karo sosis. Dheweke dicuci nganggo saus anggur sing apik banget.

Pie daging lan kentang Cheddar

Pie daging lan kentang Cheddar

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe resep panggunaan. Daging meatloaf sing enak lan kentang tumbuk karo keju cheddar.

Bal kentang diiseni daging

Bal kentang diiseni daging lan keju

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep sing enak kanggo bocah cilik, sawetara bal kentang sing diiseni daging, bakal disenengi.

Daging masak karo saos tomat

Daging masak karo saos tomat

Kita nuduhake sampeyan cara sederhana kanggo njupuk kauntungan saka daging masak sing digunakake kanggo nyiyapake duduh kaldu. Daging sing dimasak nganggo saos tomat sing roso.

Rebus daging karo kentang

Rebus daging karo kentang, sumber energi

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe daging sing apik karo kentang, resep sing apik sing nyedhiyakake akeh energi lan panas kanggo awak nalika adhem.

Daging lasagna Bolognese

Daging lasagna Bolognese

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe lasagna daging Bolognese, khas Italia nanging nganggo sentuhan Spanyol.

Pitik karo Almond, Panganan 10

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe sajian pitik sing apik karo almond. Resep sing gampang, sanajan enak. Aku ngajak sampeyan nyoba.

Rebus Turki

Turkey godhok karo sayuran

Resep Turki nganggo sayuran, sajian sing sehat lan enak banget kanggo njaga pola makan. Rebus kalkun iki enak.

Kalkun sing diiseni, resep Natal

Kalkun sing diiseni, resep Natal

Resep kalkun sing diiseni, sajian khas Natal kanthi prun, apricot garing lan kacang cemara. Resep diandharake kanthi cara sing gampang lan enak banget

Bakso ing saus

Bakso ing saus

Bakso ing saus minangka sajian sing lengkap lan gampang disiyapake, sing cocog kanggo nedha bengi, apamaneh yen ana bocah.

Veal pipi ing saos

Pipi Veal ing saus Porto

Resep pipi daging sapi sing gampang lan sehat ing saus Porto. Pipi Veal disenengi dening kabeh wong lan bakal menang ing acara khusus.

Iga domba madu

Iga domba madu

Iga lamb karo madu, resep sing gampang lan asli kanggo ngejutake tamu.

Saladitos Ayam lan Kayu Endah

Gagasan cemilan sing apik - gampang lan murah. Plum lan kayu manis bakal menehi sentuhan eksotik sing bakal nggawe cemilan kita ora bisa ditolak.

Bakso diiseni

Bakso diiseni

Bacon lan keju seger diiseni bakso. Resep kanggo bakso keju sing enak kanggo panganan protein sing dhuwur

resep-resep

Salad ayam karo saus jambon

Ora luwih becik mangan sing luwih apik tinimbang salad sing apik karo pitik lan sayuran, supaya panganan dadi kanca paling apik.

panriman

Kelinci ing saus nanas

Yen sampeyan seneng daging, ora luwih becik nggawe resep iki nganggo saus nanas, amarga enak lan gampang.

resep-resep

Tumis susu karo mrico lan tomat

Ing kene, sampeyan nuduhake saute sayur-sayuran lan daging sing enak kanggo sing seneng panganan sing enak, supaya sampeyan bisa sinau masakan anyar.

resep-resep-kalkun-isi-karo-béchamel-gratin

Isi Turki karo gratin béchamel

Resep sing sederhana lan sugih kanggo isi kalkun karo gratin béchamel. Ayo ndeleng langkah-langkah sederhana kanggo ngrasakake panganan sing enak.

Churrasco nganggo saus mrico

Resep sederhana lan sugih kanggo churrasco kanthi saus mrico. Ayo ndeleng langkah demi langkah kanggo ngrasakake panganan sing enak lan nyiapake.

rampung_recipe_of_homemade_Rabbit_croquettes

Kroket terwelu krasan

Resep sing sederhana lan sugih kanggo kroket terwelu krasan. Ayo ndeleng langkah demi langkah kanggo ngrasakake panganan sing enak.

Bungkus bocah

Panganan veal sing digulung, diiseni ham, keju lan zaitun kanthi saus anggur abang sing apik banget.

Sirloin karo plum

Dina iki aku mikir babagan nedha bengi kanggo wong loro. Kita bakal nyiapake sirloin kanthi plum, sing dakkira bakal dadi menu ...

Sate daging lan sayuran

Dina iki kita bakal nyiyapake tusuk sate, sajian sing gampang banget sing kalebu macem-macem tusuk panganan sing dipotong nganti cilik ...

resep rampung kuping daging babi

Kuping Babi sing Dipukul

Resep kuping daging babi sing wis mateng. Prelu lan enak, ayo dideleng langkah demi langkah kanggo nikmati.

resep resep saka fillet ayam karo saus stroberi

Isi Ayam karo Saus Madroños

Resep sederhana kanggo fillet pitik karo saus stroberi. Ayo ndeleng langkah demi langkah kanggo nyiyapake lan nyicipi.

resep resep ayam sing diasin karo adobo Canarian

Ayam Macerated karo Canarian Adobo

Resep sederhana kanggo ayam sing diasinake nganggo adobo Canarian. Ayo ndeleng langkah demi langkah kanggo ngrasakake panganan enak iki, sing bakal menehi rasa istimewa.

resep rampung millefeuille kentang nganggo daging pedhet

Kentang lan daging sapi Millefeuille

Resep sederhana kanggo millefeuille kentang nganggo daging pedhet. Langkah demi langkah sing gampang banget kanggo ndeleng prosedur kanggo njlentrehake.

resep resep pipi daging babi karo udang lan scampi

Pipi Pork karo Prawn lan Scampi

Resep kanggo nyiyapake pipi daging babi nganggo udang lan scampi. Sederhana kanggo nyiyapake lan enak ing selera. Tanpa ditambahake, bon napsu.

resep resep sikil babi karo udang

Sikil daging babi karo udang

Resep sing apik kanggo sikil daging babi karo udang, sing enak lan enak, kita bakal ndeleng langkah demi langkah kanggo resep iki.

Kefta tagine

Kefta tagine

Kefta tajine, sajian tradisional Maroko, resep khas Arab kanggo tlatah kasebut, katon kaya bakso lan apik banget

resep resep tortilla daging cincang

Omelet Daging Minced

Resep omelet daging panggang. Aneh nanging enak, kita bakal ndeleng langkah demi langkah kanggo ngrampungake.

resep rampung kanggo burger daging sapi kanthi sayuran

Burger Veal Kanthi Sayuran

Resep sederhana kanggo burger daging sapi kanthi sayuran. Kaya biasane, kita bakal ndeleng langkah demi langkah kanggo nggawe lan bisa nikmati panganan sing enak iki.

resep ossobuco rampung karo jamur

Daging sapi Ossobuco kanthi Jamur

Resep Ossobuco kanggo daging sapi nganggo jamur, sederhana lan enak, uga sing asli. Kita bakal ndeleng langkah demi langkah kanggo njlentrehake.

resep kari pitik karo sayuran

Kari Ayam karo Sayuran

Resep kari pitik karo sayuran. Sederhana lan sehat. Kajaba iku, spesies kasebut minangka sekutu kanggo panganan.

resep resep saka terwelu karo papak

Kelinci karo Bawang Putih

Kaya sing dakkandhakake, terwelu minangka daging sing sehat lan gampang disiyapake, mula ayo ayo nggawe terwelu sing enak nganggo bawang putih.

resep rampung kanggo steak russian turki

Isi Rusia Turki

Resep fillet kalkun Rusia minangka cara sederhana kanggo nyiyapake burger tradisional. Lan mesthine luwih sehat tinimbang sing wis siyap.

resep resep saka terwelu panggang karo rempah-rempah

Kelinci panggang karo Rempah-rempah

Resep sederhana kanggo terwelu panggang kanthi rempah-rempah. Iki minangka panganan sing enak banget kanggo panganan lan uga gampang dibumboni nganggo rempah-rempah utawa unsur liyane. Rasane enak.

resep panggang kentang diiseni

Kentang Diiseni Panggang

Resep kentang isi panggang. Iki minangka persiyapan sederhana sing menehi asil sing apik ing babagan presentasi lan rasa.

resep rampung tabung cumi diiseni

Tabung Cumi Diiseni

Resep adhedhasar tabung cumi sing diiseni daging cincang. Kasedhiya panganan enak sing enak lan gampang lan bakal menehi asil sing apik ing level presentasi. Uga bisa diiseni sayuran.

resep resep pizza karo daging cincang

Pizza Daging Minced Spicy

Resep pizza sederhana karo daging cincang pedhes. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo nikmati pizza, lan nggawe sampeyan seneng karo sing dikarepake.

resep resep saka terwelu karo udang

Kelinci karo Prawn

Resep kanggo terwelu kanthi udang, gampang lan cepet digawe. Udang diobong supaya rasane luwih enak nganggo kognac. Kelinci minangka daging sing sehat sing kudu dikonsumsi, amarga lemune kurang, angger ora mateng.

resep resep saka meatloaf krasan

Bola daging digawe ing omah

Resep meatloaf krasan, saiki bisa dikombinasikake karo bahan liyane utawa rasane kaya iki. Gampang digawe lan bisa digawe nganggo macem-macem jinis daging.

daging babi kanthi resep scampi

Trigger Babi karo Scampi

Troli babi kanthi resep scampi. Pancene gampang ditindakake, nanging butuh sawetara wektu kanggo masak tangan kanthi apik, langkah liyane cepet. Iki minangka panganan khas sing tak tresnani.

resep terwelu sing enak lan sederhana nganggo saus romesco

Kelinci karo Saus Romesco

Resep terwelu ing saus romesco, gampang disiyapake kanthi gampang lan cepet. Saos bisa digawe ing omah utawa dituku. Bahane yaiku saos lan kelinci.

aubergine diiseni kalkun

Turki ngemot aubergine

Resep gampang sing bisa diadaptasi miturut kekarepan sampeyan. Aubergine sing diiseni nampa sewu kombinasi, aku nambah sethithik ...

Lemon osobuco

Gra: 4 daging sapi ossobucos Lemon zest 100g butter 1 cangkir anggur putih garing Duduh kaldu daging ...

Lamb karo jamur

Bahan-bahan: 300g jamur 2 fillet lamb Marsala anggur 60 g butter 1 siung bawang putih 1 gelas ...

Panggang Jeruk Ayam

  Bahan-bahan: 1 pitik gedhe 4 jeruk 2 sendok makan campuran seger Mrica Uyah lan minyak Preparasi: Preheat ...

Bebek karo bir

Gra: 1 bebek 1400 g 100cl bir 30 g butter 1 trikatuka 1 ranting timme 1 ranting rosemary ...