Codfish Mrico

Cod nganggo mrico lan tomat goreng, sajian iwak kebak rasa. Sugih banget karo saos mrico goreng lan tomat.

Monkfish sing diasinake

Monkfish diasinake, resep iwak sing enak lan enak, sing bisa dipangan nganggo salad utawa minangka wiwitan.

Cod karo kembang kol

Cod karo kembang kol, sajian sing sugeh lan sederhana, sajian sing entheng lan lengkap sing padha uga bisa dipangan utawa disedhiyakake kanggo kulawarga.

Monkfish karo udang ing saus

Monkfish kanthi udang ing saus, sajian sing gampang disiyapake, sing cocog kanggo preinan disiyapake karo kulawarga.

Cod gratin karo aioli

Cod au gratin karo aioli, resep sing apik banget kanggo disiapake sajrone Paskah kasebut. Panganan cod sing apik banget lan gampang.

Donat karo oranye

Donat karo oranye, enak lan enak kanggo disiyapake, kanthi rasa oranye sing enak banget, sing cocog kanggo ngubungi kopi.

Rebus kacang karo kentang

Rebus kacang karo kentang, sajian krasan tradisional, gampang disiyapake lan regane murah. Sepiring legum kanggo kulawarga kabeh.

Omelet Artichoke lan papak

Omeletette artichoke lan papak, cocog kanggo nedha bengi sing cepet lan entheng. Saiki wiwit musim artichoke, sampeyan kudu njupuk kesempatan kanggo mangan.

Bonito karo tomat krasan

Bonito karo tomat krasan, sajian sing enak lan enak banget. Cocog kanggo ngenalake iwak biru, saos tomat iku enak banget.

Pangsit tuna goreng

Pangsit tuna goreng krasan, cocog kanggo aperitif utawa wiwitan. Isi sing bakal disenengi kabeh wong lan iku apik banget.

Resep torrijas susu panggang

Torrijas susu panggang

Torrijas minangka keunggulan unggulan Minggu Suci ing Spanyol, sanajan ora mung siji-sijine. Apa…

Krim Catalan

Krim Catalan minangka panganan cuci mulut khas Catalan, panganan cuci mulut sing saiki dikonsumsi sepanjang taun. Krim sing padha karo krim jajanan.

Bagise anise krasan

Bagel aniseed buatan sendiri, resep tradisional bagel buatan omah sing ora bisa absen ing wayah Paskah iki. Enak !!!

Cod fritters

Resep kodhok kodhok, resep fritters sing gampang, sing cocog kanggo disiyapake ing Paskah utawa ing wayah mangan.

Lasagna bayem katal

Lasagna kangkung lasagna sajian, resep sing apik sing bisa disiyapake sadurunge. Panganan sing sugeh lan sehat.

Padi

Puding beras krasan, panganan cuci mulut tradisional sing ora bisa ilang saka meja nalika Paskah. Panganan cuci mulut sing enak !!!

Cod karo sayuran

Cod karo sayuran, sajian iwak sing akeh rasane. Cod cocog kanggo nyiyapake nalika Paskah. Coba, sampeyan bakal seneng !!!

Roscos del Empordà

Roscos del Ampurdán, resep kanggo gulali Puasa Puasa lan Paskah, fritter khas Catalan. Dheweke sugih lan apikan banget.

Cod nganggo tomat lan mrico

Cod nganggo tomat lan mrico, resep sing sederhana lan sugih. Panganan cod sing gampang disiyapake. Iwak putih kurang lemu.

borrachuelos

Borrachuelos minangka khas Natal sing khas, manis tradisional sing ora bisa ilang ing omah kita. Panganan cuci mulut sing sederhana.

Cod nganggo papak lan kentang

Cod karo papak lan kentang sajian sing gampang lan apik banget sing bisa kita siyap ing wektu sing cendhak. Kanggo hajatan iku panganan sing pas banget.

Cod nganggo mrico panggang

Resep Bacalao karo mrico panggang ing oven, resep sing apik kanggo nyiyapake sajian sing lengkap lan lengkap. Sampeyan kudu nyoba !!!

Cumi ing saus bir

Cumi ing saus bir minangka sajian sing beda-beda saos lan rasa sing enak banget, sing sampeyan bakal seneng.

Cod godhok

  Kanggo wong sing seneng banget sendok, kita nggawa Cod Punch iki. Pancen gampang ...

Monas Paskah

Monas Paskah

Paskah wis cedhak lan resep-resep tradisional sajrone urip. Wektu iki kita nggawa ...

Pestis madu

Resep pestiños karo madu ora bisa ilang minangka wiwitan kanggo Paskah, bener? Ngene iki! ...

Roti bakar klasik Prancis

Roti bakar klasik Prancis

Roti bakar klasik Prancis sing adonan gula roti panggang Prancis minangka panganan cuci mulut khas Paskah sing dingerteni kabeh wong lan…

Permen mawar

Resep permen mawar iki minangka resep khas kanggo Paskah, utamane ing Sierra del Andévalo, ing ...

Gulung anis

Gulungan anise buatan tangan iki cocog kanggo tanggal kaya Natal utawa Paskah. Resep tradisional 100%.

Cod rebusan, khusus Paskah

La Virgen, keajaiban sup cod, khusus kanggo Paskah. Nyilih nawakake permata gastronomi kaya resep sing enak lan lengkap banget.

Cod diiseni mrico ing saus

Cod diiseni mrico ing saus

Mrica iki sing diisi cod ing saos iku apik banget kanggo ditrapake saben dina, nanging uga kanggo pahargyan sabanjure.

Vigil Potaje

Rebus waspada, Paskah khusus

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep tradisional Paskah. Rebus sing waspada, salah sawijining panganan sing digawe ing dina Jumuah Paskah.

Cumi sing diiseni

Cumi diiseni saos

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep kaya cumi sing diiseni saos. Resep sing apik kanggo Jum'at Vigil ing Paskah utawa Paskah.