Kacang polong karo cumi lan ham, sajian prasaja lan cepet

Kacang polong karo cumi lan ham

Nalika kita ngomong babagan panganan cepet, kita meh tansah nindakake kanggo ngrujuk marang alternatif sing ora sehat. Nanging, akeh sajian sehat sing bisa disiapake kurang saka setengah jam lan iki kacang polong karo cumi lan ham iku bukti sing apik.

Cumi-cumi nandhani irama resep iki, sing nyiyapake relatif cepet. Liyane saka bahan utama ora mbutuhake luwih saka rong utawa telung menit kanggo masak utawa sautéing. Lan asile enak kaya sing sampeyan deleng lan sehat. A Course utama gedhe, sing bisa ngrampungake karo sawetara nggodhok kentang lan panganan cuci mulut.

Tinimbang kubus ham, sampeyan bisa nambah sawetara resep iki daging babi seger bit uga toasted. Iku becik, nanging amarga dudu produk sing biasane digunakake ing omah, aku luwih seneng nggunakake kubus ham. Sampeyan, sampeyan bisa milih!

Resepipun

Kacang polong karo cumi lan ham, sajian prasaja lan cepet
Resep iki kanggo kacang polong karo cumi lan ham banget prasaja lan relatif cepet kanggo nyiyapake. Becik kanggo ngrampungake menu saben minggu.
Pengarang:
Jinis resep: Sayuran
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 380 g kacang polong beku
  • 300 g saka cumi
  • 1 trikatuka disigar
  • 1 siung bawang putih, dicincang
  • 75g saka ham
  • 2 sendok makan saos tomat
  • 1 sendhok teh paprika
  • Lenga zaitun
  • Uyah lan lada
  • 1 gelas anggur putih
Preparation
  1. Kita godhok kacang polong telung menit. Sawise rampung, saluran lan cadangan.
  2. Kalor telung tablespoons saka lenga ing wajan lan tumis cumi sing disigar nganti padha ngganti werna. Sadawane dalan, dheweke bakal ngeculake banyu sing kudu kita saring lan cadangan kanggo mengko.
  3. Tambah lenga sethitik liyane kanggo telusur lan kita nggabungake bawang. Masak sawetara menit bebarengan karo cumi nganti rada kecoklatan.
  4. Banjur kita nambah ham lan skip menit.
  5. Sawise nambahake papak sing disigar, tomat lan paprika lan nyampur.
  6. Banjur kita pour anggur putih lan masak sawetara menit sadurunge nambahake kacang polong lan duduh kaldu cumi sing wis disiapake.
  7. Kita masak kanthi panas sing kurang 5 menit liyane lan kita ngawula kacang polong karo cumi panas lan ham.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.