Kacang buncis karo ceri ing 10 menit!

Kacang buncis karo ceri ing 10 menit!

Kanthi resep iki sing dakkarepake dina iki spiced chickpeas karo cherrys sawetara alesan kita bisa menehi kanggo ora mangan sehat. Malah wektu ora dadi alesan sing apik, amarga ora butuh luwih saka 10 menit kanggo nyiyapake resep iki amarga kacang kaleng sing dimasak.

Carane migunani kanggo duwe sawetara lodhong saka sayuran masak ing pantry. Lan kanthi iki kita bisa nyiyapake masakan sing sehat lan enak kayata kacang buncis sing kita masak saiki. Sampeyan mung kudu nambah sawetara rempah-rempah menyang chickpeas kanggo sajian kebak rasa.

Bawang putih bubuk, paprika, jinten, oregano… ing omah aku wis nggunakake campuran macem-macem rempah-rempah lan bumbu nanging sampeyan bisa nggawe dhewe. Aku wani ngomong yen kari uga bisa migunani banget ing resep iki. Apa sampeyan wani nyiyapake? Ayo dadi langkah demi langkah!

Resepipun

Spiced chickpeas karo cherrys: siap ing 10 menit
Kacang buncis sing dibumbui karo ceri minangka sajian sing sehat lan enak sing ora butuh luwih saka 10 menit kanggo nyiyapake. Sapa sing ngomong sampeyan ora duwe wektu kanggo masak?
Pengarang:
Jinis resep: Sayuran
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 kaleng kacang kaleng masak (kira-kira 400 g,)
  • 2 rolas tomat ceri
  • 1 sendhok teh paprika manis
  • ½ sendok teh bubuk bawang putih
  • Jiwit jintan
  • Siji pizca de orégano
  • Uyah lan mrica ireng kanggo rasa
  • Lenga zaitun
Preparation
  1. Resik kacang buncis sing wis masak ing banyu adhem, copot lan garing rada.
  2. Ing wajan, sijine tablespoon saka lenga lan panas.
  3. Sawise lenga panas, tambahake kacang buncis, tomat ceri lan rempah-rempah.
  4. Nyampur lan cook liwat medium panas karo tutup kanggo 5 menit, aduk chickpeas saka wektu kanggo wektu.
  5. Sijine chickpeas sing dibumbui karo ceri ing rong mangkok lan sprinkle karo lenga ekstra sing sethithik.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.