Jingga legi

Permen oranye. Nggunakke Dina valentine aku wis nyiyapake ati oranye iki, panganan cuci mulut sing apik banget sing dikepengini akeh vitamin, disiapake nganggo jus jeruk seger sing anyar.

Kanggo ngeramake mitra sampeyan, aku wis nyiyapake kanthi bentuk ati. Sampeyan mung bakal ngiringi cokelat cair panas lan sampeyan bakal bisa ndeleng panganan cuci mulut iki kanggo nyiyapake nedha bengi sing romantis.

Jingga legi
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 jeruk jus (400ml.)
  • ½ jeruk nipis
  • Endhog 4
  • 300 gr. saka gula
  • 6 lembar gelatin
Preparation
  1. Ing mangkuk kanthi banyu adhem, wenehake seprei gelatin, udakara 10 menit.
  2. Kita remet jeruk lan setengah lemon. We dipesen
  3. Saliyane, kita njupuk endhog lan misahake kuning saka putih, kita ngalahake kuning karo gula nganti diintegrasi, kita tambah meh kabeh jus jeruk, kari sethithik ing panci, sisane dicampur sethithik sethitik lan kita aduk nganti kabeh digabung karo endhog lan gula.
  4. Apa sing wis dicawisake saka jus jeruk banjur lebokake ing panci, panas lan yen wis panas, dipateni, ucek lembar gelatin lan baleni, aduk rata nganti larut, campuran iki bakal ditambahake ing endhog, campur kabeh.
  5. Kajaba, kita ngalahake putih nganti kaku lan bakal dicampur ing ndhuwur, sethithik mbaka sethithik lan kabeh bisa dadi integrasi.
  6. Kita bakal njupuk cetakan, sing disenengi, yen bisa dicopot kanthi luwih apik, kita bakal ndhuk minyak lan minyak mentega utawa bakal nambah kabeh campuran, banjur lebokake ing kulkas.
  7. Sampeyan butuh udakara 4-5 jam, utawa sampeyan uga bisa nyiyapake wiwit sawijining dina nganti sesuk.
  8. Lan siyap.
  9. Sugeng Dinten Valentine !!!

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.