Iga ing saus bir

Iga ing saus bir. Sapa sing ora seneng karo iga babi? Iki nganggo saus bir, sampeyan bakal seneng banget, iku sajian sing gampang digawe lan asile apik banget, apik banget, lembut lan jus lan saus kanggo nyelehake roti.
ing iga jus banget lan uga daging ekonomi, mula kita bisa nyiyapake pasugatan sing apik tanpa mbuwang dhuwit sing akeh.
LIga babi ing bir Iki minangka panganan sing bisa disiyapake sadurunge, bisa disiyapake wiwit sedina nganti sesuk, sajian sing bisa diiringi sawetara kentang goreng, sayuran, jamur ....
Cara liya kanggo nyiyapake iga, kanthi sawetara bahan sing bakal disenengi kulawarga.

Iga ing saus bir
Pengarang:
Jinis resep: Meat
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Iga daging babi 1 kilo
  • 1 cebolla
  • 2 siung bawang putih
  • 1 kaleng bir 330ml.
  • Mrica
  • Minyak
  • Sal
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake iga ing saus bir, luwih dhisik kita ngresiki iga, Cut dadi cilik-cilik, wenehake mrico lan uyah.
  2. Ing panci, kita bakal nambah jet minyak nalika minyak dadi panas, coklat iga ing ndhuwur panas, nganti dadi coklat emas.
  3. Cincang bawang bombay lan bawang putih, nalika iga kasebut emas tambahi trikatuka.
  4. Kita aduk lan tinggalake sawetara menit supaya kabeh wis mateng lan bawang diresiki, banjur ditambahake bawang putih cincang.
  5. Tumis kabeh kanggo sawetara menit, tambahake bir, wenehi alkohol nganti nguap sawetara menit lan tambahake sak gelas banyu, uyah sithik banjur adhem udakara 30 menit.
  6. Sawise wektu iki kita ngicipi uyah, priksa manawa iga iga empuk, dibenerake lan dipateni.
  7. Lan dheweke bakal siyap mangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.