Gurita salmigundi

Gurita salpicón, pamula sing enak lan seger kanggo miwiti dhahar. Sajian sing bisa disiyapake sadurunge utawa kanggo dijupuk. Dhasar salpicón yaiku sayuran seger, mentah lan macem-macem, dicincang cilik-cilik dadi protein, sing gurita lan bumbu iki.

Minangka wiwitan sing apik banget, bisa diiringi sawetara udang, tuna…. Sayuran kudu seger banget, amarga yen dipangan mentah mesthine kudu enak.

Jumlah bahan kasebut bisa beda-beda miturut rasa, kaya salad.

Gurita salmigundi
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Gurita mateng 1-2 sikil
  • 1 trikatuka utawa bawang bombay
  • 1 lada lada abang
  • 1 mrico lonceng ijo
  • 1 tomat
  • Kanggo vinaigrette
  • Lenga zaitun
  • cuka
  • Sal
  • Paprika manis utawa panas
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake gurita salpicón, kita bakal miwiti kanthi ngumbah lan nyiyapake bahan-bahan kasebut.
  2. Kita motong kabeh sayuran dadi akeh. Mrica abang, mrico ijo lan bawang. Kita sijine ing sumber utawa mangkuk.
  3. Sabanjure kita chop tomat lan gurita. We tomat cilik, sampeyan bisa mbusak wiji yen sampeyan ora seneng. Gurita bisa dipotong dadi irisan utawa potongan cilik. Kita nambah kabeh ing ndhuwur.
  4. Kita nyampur kabeh ing piring. Yen kita ora mangan saiki, bisa dilebokake ing kulkas supaya kabeh ora dipotong tanpa bumbu. Kita nyiyapake vinaigrette ing mangkuk, nambah 4-5 sendok minyak, 2 cuka, uyah lan paprika, gulung lan dicampur. We cadangan nganti porsi wektu.
  5. Ing wektu porsi, bisa dilebokake ing sumber kayata salad utawa ing piring individu lan bumbuhake.
  6. Kita bakal ngawula kanthi seger diiringi vinaigrette lan paprika luwih sithik kanggo wong-wong sing pengin luwih akeh ngawula.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.