Galician salpicon

Galician salpicon, wiwitan banget lengkap, sugih lan seger. Salpicón minangka salad sing ana sawetara sayuran sing dipotong cilik lan diiringi panganan laut kayata udang, gurita, kerang, kerang ...

Nanging minangka gaya Galicia, salad iki duwe gurita, tradisional banget ing masakan Galicia, lan udang raja, kombinasi sing enak.

Iku gampang kanggo nyiyapake, kita bisa nindakake iku ing advance, nyimpen ing kulkas lan sugih nalika porsi.

Galician salpicon
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 lada lada abang
  • 1 mrico lonceng ijo
  • 1 cebolla
  • 2 sikil gurita sing wis mateng
  • 15 udang
  • Lenga zaitun
  • 2-3 sendok cuka
  • 1 jiwit uyah
  • Paprika manis utawa panas
Preparation
  1. Kanggo nggawe salpicón Galician, pisanan kita wisuh sayuran.
  2. Kita miwiti kanthi ngethok mrico lonceng ijo lan abang dadi kothak cilik. Kita sijine ing banyu mancur.
  3. Pil lan chop bawang uga dadi cilik. Kita bisa nggunakake bawang bombay sing luwih manis kanggo dipangan ing salad.
  4. Kupas udang, copot sirah lan cangkang saka awak. Udang dipotong dadi potongan cilik kanggo nyampur karo sayuran. Nyedhiyakake sawetara udang kanggo dekorasi gelas sajian.
  5. Potong sikil gurita dadi potongan utawa irisan.
  6. Tambahake udang lan sikil gurita menyang sayuran, nyampur kabeh lan ninggalake ing kulkas supaya adhem banget nalika dilayani.
  7. Kita nyiyapake klamben, ing mangkuk cilik kita sijine jet lenga zaitun sing apik, sawetara tablespoons cuka lan uyah, aduk kanthi becik.
  8. Nalika porsi, sampeyan bisa nambah klamben lan sprinkle karo paprika manis utawa pedhes.
  9. Sampeyan uga bisa ngladeni klamben ing meja lan supaya saben diner nyandhang sing dikarepake.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.