Celiacs: es krim pisang tanpa gluten

Kanggo nggawe es krim tanpa gluten sing enak iki, kita bakal nggunakake gedhang utawa pisang minangka panganan bergizi, dadi panganan cuci mulut sing sehat lan nyenengake.

Úa:

3 gedhang mateng
120 cc susu skim
120 cc krim seger
80 gram gula
30 gram coklat tanpa gluten disigar
3 sendok makan dulce de leche bebas gluten

Preparation:

Ing Bowl ngalahake krim nganti kenthel banjur campuran pisang bebarengan karo susu lan gula. Banjur, kanggo persiyapan iki, tambahi krim sing disebat, kanthi gerakan envelop lan coklat sing dicincang.

Sabanjure, tuangake campuran menyang cetakan lan jupuk menyang mesin pembeku kulkas. Yen wis adhem sak jam, lebokake dulce de leche tanpa gluten banjur dicampur. Resep es krim ing beku nganti siap dikonsumsi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.