Kue almond, cemilan cepet lan gampang

Kue almond

Aku seneng panggang cookie lan nikmati kanggo cemilan lan akhir minggu iku wektu sing pas. Iki cookie almond, Diilhami dening resep dening Jane Asher, dheweke minangka sumber sing apik yen wujude penting, gampang lan cepet.

Kanggo nyiyapake, bahan dhasar lan sentuhan almond digunakake kanggo menehi rasa lan tekstur khusus. Sampeyan bisa nggunakake macem-macem jinis almond: kacang almond, crocanti almond utawa kombinasi saka kalorone, sing disenengi! Ing 30 menit sampeyan bisa nikmati cookie sing apik. Resep dhasar kanggo ditambahake ing buku masak sampeyan uga cookie coklat tanpa endhog.

Ingredients

12-16 cookie

  • Gula 65g
  • 120 g butter (ing suhu kamar)
  • 1 endhog (diantemi entheng)
  • 1/2 sendhok esensial vanilla
  • 50 g almond lemah (utawa kombinasi almond lemah lan buaya)
  • 135 g glepung
  • Irisan Crocanti utawa almond kanggo dekorasi
  • Icing gula kanggo dekorasi (opsional)

Bahan-bahan cookie almond

Ngrampungake

We preheat ing oven ing taun 190º kanthi panas munggah lan mudhun.

Kita ngalahake ing mangkuk kanthi bantuan rod listrik, butter lan gula nganti dicampur krim. Banjur kita nggabungake endhog lan esen vanilla nganti entuk campuran seragam.

Kita nggabungake almond gandum lan glepung sithik dicampur karo sendok kayu. Sawise rampung, kita adhem supaya udakara 10 menit, wektu sing kita gunakake kanggo nyelehake kertas perkamen ing nampan panggang.

Kanthi bantuan sendok panganan cuci mulut, kita njupuk tumpukan adonan lan setor ing tray, ninggali sawetara sentimeter ing antarane tumpukan lan tumpukan (cookie ngembang ing oven). Ing ndhuwur iki kita irisan irisan crocanti utawa almond lan pencet kanthi gampang (aja kuwatir yen ana sing tiba nalika dipanggang).

Kita manggang cookie suwene 15-20 menit nganti coklat emas. Copot saka oven, taburi gula es lan adhem nganti adhem sadurunge disajeni.

Kue almond

Cathetan

Kali iki aku nggunakake crocanti minangka dekorasi amarga ora irisan kacang almond ing omah. Kanthi sprei asile luwih apik lan sampeyan bakal entuk presentasi sing luwih apik.

Informasi luwih lengkap -Cookie Coklat Tanpa Endhog

Katrangan lengkap babagan resep

Kue almond

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 250

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Yeye ngandika

    Pira cookie sing metu?

    1.    Maria vazquez ngandika

      Antarane 12 lan 16 cookie gumantung saka ukurane

  2.   shirley ruiz ngandika

    halo sugeng siang, apa sampeyan bisa nggunakake oat kanggo kacang almond? Utawa bahan apa liyane sing bisa digunakake kanggo ngganti almond? Matur nuwun!

    1.    Maria vazquez ngandika

      Aku durung nyoba nggunakake shirley oatmeal nanging bisa uga sukses. Bran duwe rasa sing lembut banget lan sampeyan bisa nggunakake serpihan kanggo dekorasi. Yen sampeyan arep nggawe tes, critakake asile!