Codfish Mrico

Codfish Mrico lan tomat goreng, sajian sing sugeh lan lengkap. Cod minangka iwak putih sing apik banget sing bisa digabung karo bahan apa wae, sampeyan bisa nyiyapake sajian cod.

Cod karo tomat lan mrico minangka panganan tradisional, gampang disiyapake sing bisa digabung kanthi apik. Tomat lan mrico nambah akeh rasa ing sajian iki.

Yen sampeyan pengin nyiyapake sajian sing enak kanggo Paskah, sajian iki nyenengake.

Codfish Mrico
Pengarang:
Jinis resep: Ikan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 lembar cod cod tanpa boneka digawe larang
  • 1 cebolla
  • 2-3 mrico ijo
  • 1 lada lada abang
  • 200 gr. tomat goreng
  • 1 gelas kaldu utawa banyu
  • 100 gr. Saka glepung
  • Minyak kanggo nggoreng
Preparation
  1. Kanggo nggawe cod, mrico lan tomat goreng, luwih dhisik bakal nggawe cod sing wis udan nganti uyah.
  2. Kita nyelehake glepung ing piring, kita pass potongan cod.
  3. Kita wajan wajan karo gelas minyak zaitun, goreng potongan cod sajrone rong menit ing saben sisih, copot banjur simpen.
  4. Kita ngresiki mrico lan ngethok gosok, pil trikatuka banjur potong dadi medium.
  5. Kita lebokake casserole nganggo lenga sithik, yen wis panas, banjur ditambahake trikatuka lan mrico, masak nganti mateng utawa digoreng, gumantung karo karepe.
  6. Nalika sayuran, kita tambah tomat sing digoreng, dicampur, tambah uyah sithik. Yen kita ngerteni yen kenthel banget, tambahake banyu utawa duduh kaldu cilik, kari nganti godhok nganti 3-4 menit.
  7. Tambah potongan cod lan ayo masak bareng udakara 5 menit.
  8. Lan wis siyap dipangan.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.