Coca De llanda

Coca de llanda minangka koka khas Valencian, enak banget kanggo sarapan utawa cemilan. Resep sing padha bisa digawe nganggo yoghurt, beda-beda gumantung saka wilayah kasebut, nanging asine luwih apik. Nalika nyoba, aku seneng banget, dheweke menehi resep iki lan sing sejatine kudu dicoba.

Kanggo coca de llanda iki, sachet soda digunakake tinimbang bubuk manggang, luwih alus, jus lan spektakuler !!!

Uga Sampeyan bisa macem-macem semangat jeruk nipis, miturut semangat jeruk, sing paling disenengi, utawa supaya sampeyan bisa ngowahi rasa coca.

Coca De llanda
Pengarang:
Jinis resep: Postres
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Endhog 5
  • 2 gelas gula (300gr.)
  • Susu 2 gelas (400ml.)
  • 1 gelas minyak zaitun ringan (200ml.) Utawa kembang srengenge
  • 500 gr. Saka glepung
  • 4 sachet agen dobel utawa 1 sachet bubuk panggang
  • Lemon semangat
  • Kayu manis ing lemah
  • 2 utawa 3 sendok gula
Preparation
  1. Kaping pisanan, kita bakal dadi oven 180º.
  2. Ing mangkuk, endhog, gula banjur gulihake nganti wis saya akeh, banjur tambahkan minyak, campuran, susu lan semangat lemon, aduk maneh.
  3. Kita lebokake glepung, kita ayak dhisik banjur bakal dicampuri sethithik, sawise glepung dicampur, kita tambahake sachet agen penggalih lan campuran.
  4. Ing nampan roti, disebar karo mentega lan dilapis nganggo kertas minyak, dicampur campuran koka menyang cetakan.
  5. Kita bakal nyemprotake kabeh adonan karo gula lan kayu manis.
  6. Kita bakal ngenalake menyang oven, sawise 30 menit kita bakal cucuk nganggo tusuk gigi, yen metu garing bakal siyap, yen ora bakal kita tinggalake sawetara menit maneh utawa nganti siyap, beda-beda miturut oven.
  7. Ayo adhem lan wis siyap.
  8. Iki potongan apik lan sugih banget.
  9. Manfaatna !!

Terusake karo kopi Mediterania, rasakake resep iki:

Artikel sing gegandhengan:
Coca Mediterania, resep sehat kanggo kabeh kulawarga

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

9 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Manu Collados ngandika

    Sugeng enjang Montse:
    Koka iki nduwe tampilan luar biasa, lan kabeh perkara sing wis dakdeleng ing blog, kepenak banget !!!!
    Aku pengin nyoba nggawe koka, nanging… .apa langkah-langkah cetakan? Aku ora ngerti carane ngetung kanthi apik.
    Aku seneng banget yen sampeyan bisa mangsuli.
    Akeh ngambung
    Gracias

    1.    Kattia Jiménez ngandika

      Delicioooooosa lan sooo gampang. Iki minangka manis pisanan sing dipangan anakku ... sing sadurunge ora disenengi. Matur nuwun!

      1.    Carmen ngandika

        Amarga mudhun, metu dadi ayu nanging nalika adhem, rasane ora kepenak?

    2.    Carlos ngandika

      Resep iki apik banget, aku wis nggawe lan apik banget, matur nuwun kanthi sanget

  2.   Manu Collados ngandika

    Hai, aku ora ngerti yen aku salah, aku wis nulis kanggo sampeyan amarga coke sampeyan katon spektakuler lan aku pengin nggawe.
    Lan aku takon sampeyan pangukuran cetakan ...
    Kayane aku ora ngirimi komentar sadurunge kanthi bener… .Kula bakal nyoba maneh.
    Aku seneng blog iki
    Ngambung lan matur nuwun

  3.   Eva Maria Martinez Monraval ngandika

    Aku wis suwe ora mangan (aku kerja ing Seville)
    Nanging ibu lan mbah putri asring nindakake lan enak banget
    Dheweke digawe ing Llanda sing kaya cetakan persegi dawane udakara 40 cm dawane 30 lan udakara 6-7 cm ing kabeh wilayahku. Aku ora weruh cetakan liyane, mung ing film lan buku, kajaba sing bunder 20 cm diameter ngisor lan udakara 30-35 cm sing luwih dhuwur yaiku «kue almond» kanggo acara khusus
    Aku bisa nemokake resep, nanging aku ora bisa njamin (enak banget)
    Aku ora ngerti apa sampeyan bakal nemokake Llanda saka jaman biyen, nanging sampeyan bisa nyoba nganggo cetakan persegi dangkal.

  4.   Ana ngandika

    Aku wis nyoba nggawe karo Royal lan aku ora nemu rasa alus sing sadurunge dak coba.
    Yen sampeyan tegese 4 amplop dobel yaiku total 8 amplop?

    Gracias

  5.   paqui ngandika

    apik banget, alus banget

  6.   julia ngandika

    Aku wis seneng, jebule spektakuler. Matur nuwun kanthi sanget kanggo resep.