Chickpeas karo kentang lan iga marinated kanggo pertempuran kadhemen

Chickpeas karo kentang lan iga marinated

Kita durung bisa ngomong babagan kadhemen sing kuat, nanging kayane cuaca wis mulai ganti. Lan panganan sing nyenengake kaya iki chickpeas karo kentang lan iga marinated Dheweke wiwit ditampa kanthi apik nalika tekan omah ing wayah awan sawise kerja kabeh esuk.

Pasugatan kaya iki nggawe kita nglipur ing pawon kanggo sawetara wektu, nanging asil worth iku. Lan sampeyan bisa tansah nyuda wektu nggunakake kacang panggang kaleng. Apa bantuan iku tansah duwe saperangan komplong ing kulkas!

Ing kasus iki, aku nggunakake pot kanggo masak kanthi gampang mung nganggo banyu. Iga sing diasinake Iku nambah akeh roso kanggo sajian lan uga akèh uyah, supaya aku ora nambah liyane ing sembarang wektu sak preparation. Apa maneh, becike nyampur iga sing diasinake lan iga seger, nanging iku apa aku!

Resepipun

Chickpeas karo kentang lan iga marinated kanggo pertempuran kadhemen
Apa sampeyan nggoleki sajian sing nyenengake kanggo nglawan hawa dingin? Coba chickpeas iki karo kentang lan iga marinated. Padha banget sedhep!
Pengarang:
Jinis resep: Sayuran
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 400 g. iga marinated ukuran cokotan (utawa campuran marinated lan seger)
  • 1 siung bawang putih, dikupas
  • 1 bawang wungu
  • ½ bawang putih
  • 2 mrico ijo
  • ½ mrico abang
  • 1 sendhok daging mrico chorizo
  • 1 sendhok tomat tempel
  • 1 kentang gedhe
  • 180g pitik masak
  • Lenga zaitun
Preparation
  1. Cut kabeh sayuran lan pil lan irisan kentang.
  2. Kalor lenga ing saucepan gedhe lan kita coklat iga. Sawise rampung, kita mbusak lan cadangan.
  3. Ing lenga padha banjur tumis bawang putih, bawang lan mrico kanggo 10 menit.
  4. Sawise kita nambah tomat lan daging mrico chorizo ​​​​lan campuran.
  5. Banjur kita nggabungake kentang lan iga lan tutup karo banyu.
  6. Kita masak paling sethithik 30 menit utawa nganti kabeh bahan empuk.
  7. Dadi, tambahi cah ayu, nyampur lan cook saperangan liyane menit.
  8. Kita ngawula chickpeas karo kentang lan iga marinated panas.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.