Cangkir yogurt, pisang, apel lan madu

Cangkir yogurt, pisang, apel lan madu

Nggoleki panganan cuci mulut sing gampang lan cepet sing bisa ditampilake dhewe-dhewe? Iki gelas yogurt, pisang, apel lan madu dheweke minangka alternatif sing apik. Bahan-bahane gampang; Aku wani ujar manawa sampeyan bakal duwe paling ora 90% wong ing omah saiki, lan persiyapane gampang banget.

Sampeyan butuh sepuluh menit kanggo nyiyapake panganan cuci mulut iki. Ora dadi masalah yen ana 2 utawa papat sing kudu ditindakake, wektu ora bakal beda-beda. Sampeyan mung kudu nyampur lan nyampur bahan-bahan liyane kanggo nggawe panganan cuci mulut sing entheng lan sehat sing bisa nikmati kapan wae taun.

Apa bisa kerja? Kita wis milih yogurt tradisional, nanging sampeyan bisa ganti nganggo yogurt sayuran yen sampeyan pengin entuk panganan cuci mulut vegan. Lan dudu mung pangowahan sing bisa sampeyan lakoni. Aja bebas ngganti apel kanggo jinis buah liyane kaya woh pir utawa peach ing mangsa panas. Apa sampeyan seneng panganan cuci mulut jinis iki? Coba iki saka krim vanilla lan waluh.

Resepipun

Cangkir yogurt, pisang, apel lan madu
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 yogurt tanpa gula sing biasa
  • 1 yoghurt kanthi muesli utawa sereal
  • 2 sendok makan butter, lebur
  • 1 gedhang
  • 2 apel cilik
  • 1 sendhok madu + ekstra kanggo dekorasi
  • Kayu legi
Preparation
  1. Kita nyampur ing mangkuk yogurt kanthi butter nganggo sendok lan cadangan.
  2. Sabanjure kita ngiris apel, kita ngethok dadu cilik lan kita nyampur ing mangkuk liyane lan madu.
  3. Kita ngethok gedhang lan kita nyelehake telu utawa papat irisan ing sisih ngisor saben gelas.
  4. Banjur kita nyebarake campuran yogurt antarane gelas loro kasebut.
  5. Babagan iki kita nyelehake apel disigar karo madu
  6. Lan kanggo ngrampungake dekorasi irisan gedhang, cipratan madu lan kayu manis.
  7. Kita nyelehake kacamata yogurt, pisang, apel lan madu ing lemari es sajrone 10 menit lan aduk.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.