Bayam, salad mandarin lan ara karo vinaigrette madu

Bayam, salad mandarin lan ara karo vinaigrette madu

Ana dina yen sampeyan ora milih panganan sing dipangan; pantry apa kanggo sampeyan. Iki salad bayam, tangerine lan ara kanthi madu vinaigrette digawe kanthi sethithik lan liyane. Nanging, iki dudu resep sing dipikirake, ora ateges ora nyenengake. Nyatane, kita bakal mbaleni!

Ing omah kita nyiyapake menu sajrone seminggu Setu lan kita tuku sing cocog. Lan sanajan suwe-suwe kita wis sinau nyetel jumlahe, kita ngerti manawa angel banget ora nyisihake apa-apa, mula kita ngaturake panganan kanggo ngrampungake turahan sing wis dimasak lan uga ora.

Iki bahan sisa salad biasane muncul saka iki lan persiyapan liyane, pasugatan pasta utawa piring sega sing, asring banget, kaget banget. Amarga improvisasi meksa supaya bisa nggabungake bahan-bahan sing bisa uga ora digunakake. Dadi wani improvasi! Sampeyan bakal entuk sajian sing sederhana lan sehat kaya sing dakusulake saiki.

Resepipun

Bayam, salad mandarin lan ara karo vinaigrette madu
Sederhana, entheng lan sehat, iki minangka salad bayam, mandarin lan ara karo vinaigrette madu sing bisa digunakake bareng sampeyan dina iki.
Pengarang:
Jinis resep: Roti lapis
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 200 g. bayem
  • 2 jeruk keprok
  • Anjir garing 4
  • 4 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 2 sendok cuka balsamic
  • 1 sendhok madu
  • Sal
  • Mrica ireng sing anyar digiling
Preparation
  1. Kita ngresiki bayem, kita nyopot buntut lan dipotong, yen kaya tambang, bayem raksasa.
  2. Kita sijine ing mangkuk salad lan nambah perangan mandarin kanggo padha.
  3. Banjur nambah ara sing dipotong dadi irisan.
  4. Ing mangkuk kapisah, kita nyiyapake vinaigrette nyampur bahan liyane lan diantemi nganggo garpu.
  5. Kita nganggo salad bayem karo vinaigrette lan sajikan.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.