Baked cod karo kentang lan mrico

Baked cod karo kentang lan mrico, sajian sing apik banget kanthi kombinasi sing sampurna amarga kodhe mlaku, mrica lan kentang pancen enak.

Panganan sing bisa kita siyap kanggo acara apa wae. Kita bisa ngganti sayuran utawa iwak sing disenengi. Yen sampeyan njupuk kod, kodhe kudu udan ing uyah.

Baked cod karo kentang lan mrico
Pengarang:
Jinis resep: Ikan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 8 lembar cod cod tanpa balung
  • 3 kentang
  • 3-4 macem-macem mrico (abang, ijo, kuning)
  • 200ml anggur putih
  • 2 cengkeh saka papak
  • Peterseli disigar sakepel
  • Minyak lan uyah
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake cod panggang karo kentang lan mrico, kita bakal miwiti ngupas kentang, lan bakal diiris irisan tipis banget, kayata roti.
  2. Kita sijine wajan kanthi jet minyak sing enak, kita rebus kentang.
  3. Saliyane, kita ngumbah lan ngethok mrico dadi irisan, dilebokake ing wajan kanthi minyak cipratan lan kari nganti empuk.
  4. Sawise kentang wis siyap, kita cair saka lenga lan lebokake ing sajian panggang, ing sisih ndhuwur kita bakal nyelehake mrico uga kanggo minyak.
  5. Ing sisih ndhuwur kentang lan mrico, kita bakal nyelehake potongan cod.
  6. Kita bakal nyelehake oven ing suhu 180ºC kanthi panas lan mudhun panas.
  7. Kita nyelehake nampan ing oven.
  8. Roti siung bawang putih lan peterseli. Ing lesung, cincang loro bahan kasebut kanthi apik, tambahkan anggur putih, aduk lan lebokake ing wadhah oven. Kita nyebar liwat cod. Kanthi panase wis disebar ing kabeh lan rasa bakal dicampur.
  9. Kita bakal masak suwene 12-15 menit utawa nganti sampeyan ngerti yen kodhe wis siyap.
  10. Cod ora butuh masak akeh. Lan sampeyan siyap mangan.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.