Kålsalat med valnødder, rosiner og ananas
 
Forberedelsestid
Madlavningstid
Samlet tid
 
Denne salat med nødder, rosiner og ananas kan være en ny og kreativ opskrift på dit bord. Hvis din kan lide det, vil det være en succes, da det er en enkel og meget hurtig opskrift at lave.
Forfatter:
Opskriftstype: salater
Køkken: spansk
Portioner: 2-3
Ingredientes
  • ½ hvidkål
  • 70 gram rosiner
  • 70 gram valnødder
  • 100 gram ananas
  • Let hjemmelavet mayonnaise
Preparación
  1. At lave denne opskrift du behøver ikke engang at bruge ovnen fordi vi har valgt ikke at tilberede kålen. Det Hvidkål Det er en af ​​de mest ømme, og skåret i meget tynde strimler er det ikke nødvendigt at tilberede det, det kan spises rå. Du bliver kun nødt til at vaske det meget godt og grundigt, og som vi allerede har angivet, skær det i meget tynde strimler.
  2. Vi lægger det i en skål, hvor vi tilsætter de 70 gram rosiner, de 70 gram skrællede valnødder og 100 gram ananas skåret i meget små terninger. Vi rører godt for at blande alle ingredienserne.
  3. Det næste og sidste trin vil være at tilføje en let sauce at lave vores salat. Vi har valgt en meget let mayonnaise tilberedt med solsikkeolie (150 ml), et æg i L-størrelse, en teskefuld balsamicoeddike og en knivspids salt. Vi slår det godt, og når vi først har fået denne rige sauce, tilføjer vi den til resten af ​​ingredienserne.
  4. Og klar! Let og rig salat til frokost eller middag.
noter
For at fremstille den lette majones kan du skifte balsamico til en teskefuld sojasovs. Det er også fantastisk!
Ernæringsoplysninger pr. Portion
kalorier: 310
Opskrift af Køkkenopskrifter på https://www.lasrecetascocina.com/ensaladilla-col-nueces-pasas-pina/